Povezane vesti
"Rekla mi je da je udata i da imaju dete", rijaliti učesnik otkrio detalje afere sa poznatom pevačicom
Telegraf pre 5 sati
Bivši učesnik rijalitija Aleksandar Bogunović Zverka našao se u centru pažnje javnosti nakon što je izneo tvrdnje o navodnoj aferi sa jednom danas veoma poznatom pevačicom. Iako njeno ime nije želeo da otkrije, Zverka je bez zadrške govorio o njihovom… »
"Rekla mi je da je udata i ima dete" Poznata pevačica varala muža sa rijaliti učesnikom, on otkrio detalje tajne afere
Blic pre 6 sati
Pevačica mu je tokom njihovog susreta otkrila da je udata i ima dete, ali su oni nastavili tajnu vezu. Zverka tvrdi da njen suprug nikada nije saznao za prevaru, a da pevačica nije uzimala novac za ovakve odnose, već je tražila uzbuđenje. Bivši učesnik… »
Skandal neviđenih razmera: Ova poznata pevačica varala muža sa učesnikom Zadruge, viđali se na Tašu
Mondo pre 6 sati
Aleksandar Bogunović Zverka, bivši učesnik rijalitija, jednom prilikom je izneo kontroverzne tvrdnje u javnost, navodeći da je, poznata pevačica navodno varala supruga upravo sa njim. "Bila je to '05, ja u nekom haosu, sluđen od svega što se tad… »
Puče bruka! Poznata pevačica varala muža sa rijaliti učesnikom! Otkriveni detalji koji će šokirati javnost: Pričalo se da je…
Kurir pre 6 sati
Aleksandar Bogunović Zverka, bivši učesnik rijalitija, jednom prilikom je izneo kontroverzne tvrdnje u javnost, navodeći da je, poznata pevačica navodno varala supruga upravo sa njim. - Bila je to '05, ja u nekom haosu, sluđen od svega što se tad… »
Vesti dana »
Analitičar iz Sarajeva Hamza Višća: Odlazak Šmita biće veće iskušenje za Sarajevo nego za Banjaluku (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Zelenski: Nemačka vojna podrška Ukrajini procenjena je na 28,6 milijardi evra
N1 Info pre 1 satjoš 64 povezane
Skupština Srbije o izbornim uslovima: Poslanici sutra o preporukama ODIHR-a i obuci za biračke odbore
Euronews pre 6 satijoš 35 povezanih
Favoritkinje odradile posao, poznati parovi četvrtfinala Rima
Sportske.net pre 22 minutajoš 55 povezanih