Povezane vesti
Da sam mađioničar ostao bi u Barseloni: Postigao sjajan gol u El Klasiku pa progovorio o svojoj budućnosti...
Kurir 11.05.2026
Posle trijumfa u El Klasiku protiv Reala, gde je engleski napadač postigao fantastičan pogodak, pričao je o svojoj budućnosti. "Ne znam šta da vam kažem... Da sam mađioničar, ostao bih u Barseloni", iskren je iskusni napadač. Veruje Markus Rašford da će… »
"Da sam mađioničar, ostao bih u Barseloni"
B92 11.05.2026
Markus Rašford je opravdao epitet pojačanja Barselone, ali se još uvek ne zna da li će ga otkupiti od Mančester junajteda, zbog finansijskih poteškoća. Posle trijumfa u El Klasiku protiv Reala, gde je engleski napadač postigao gol, pričao je o svojoj… »
Vesti dana »
Jedan gol spasa za Kolumbijce: Pobedili Ganu i plasirali se u osminu finala Svetskog prvenstva
Dnevnik pre 53 minutajoš 53 povezane
U Republici Srpskoj dan žalosti, tri decenije od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 8 povezanih
Povređen radnik "gradske čistoće" u Rakovici! Pako sa kamiona, hitno prevezen u Urgentni
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više poternica: Kod sebe imao pištolj i pancir
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Velika akcija UKP-a i BIA: Pao tinejdžer reketaš koji je terorisao i ucenjivao beogradske biznismene!
Telegraf pre 43 minutajoš 6 povezanih