Povezane vesti
"Kroz tu sobu ih je prošlo dosta, to mi je klanica": Na suđenju klanu Belivuk jezive poruke o kući u Ritopeku
Telegraf pre 6 sati
"Nestanu i nema stresa" Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovoj navodnoj kriminalnoj grupi nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, pregledom presretnutih poruka sa kriptovane aplikacije "Skaj", a ponovo je prikazivano da je… »
"Kroz klanicu mi je prošlo dosta njih, imam ih sve na slikama, beležim ih, da ih ne zaboravim" Jezive poruke Marka MIljkovića…
Kurir pre 6 sati
Marko Miljković, koji je sa Veljkom Belivukom označen kao organizator kriminalne grupe koja je optužena za sedam surovih ubistava u "kući strave" u Ritopeku, prema presretnutim Skaj porukama koje su danas izvedene kao dokaz pred Specijalnim sudom u… »
Vesti dana »
Spremite se za nove pljuskove i grmljavinu Oblaci nad Vojvodinom večeras neće „spavati“ Kiša će padati čitavu noć Posle današnje prve superćelije i potopa RHMZ za sutra najavljuje još opasnije nevreme
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane
Skupština Srbije o izbornim uslovima: Poslanici sutra o preporukama ODIHR-a i obuci za biračke odbore
Euronews pre 6 satijoš 35 povezanih
Međedović posle velikog trijumfa u Rimu: Sjajno je imati Novaka uz sebe...
Kurir pre 3 satajoš 55 povezanih