Povezane vesti
Marko Nikolić mi je više od trenera! Jović emotivan posle istorijske titule AEK-a: Luka, ovo je ono što si tražio
Kurir pre 14 sati
Luka Jović je istakao da je od prvog dana u AEK-u osetio posebnu energiju. - Prilikom dolaska u AEK i na predstavljanju, ako se sećate, rekao sam da mi se dopalo sve što sam čuo. Vizija trenera, strast vlasnika i navijača… Bio sam impresioniran i rekao… »
Luka Jović emotivan posle osvojene titule, otkrio tajnu uspešne saradnje sa Markom Nikolićem
Nova pre 14 sati
Luka Jović je ponovo onaj stari! Srpski golgeter predvodio je atinski AEK do šampionske titule, a nakon velikog slavlja na stadionu, u iskrenom razgovoru sumirao je sezonu koja mu je, prema njegovim rečima, vratila poljuljanu veru u fudbal. Na samom… »
Jović posle osvojene titule: "Nikolić mi je više od trenera, rekao sam sebi - Luka, ovo je ono što si tražio"
Telegraf pre 15 sati
Luka Jović je ponovo onaj stari! Srpski golgeter predvodio je atinski AEK do šampionske titule, a nakon slavlja na stadionu, u iskrenom razgovoru sumirao je sezonu koja mu je vratila veru u fudbal. Na samom početku, Jović se zahvalio svima koji su… »
Vesti dana »
Danas oblačno i vetrovito s pljuskovima i grnljavinom,temperatura do 26 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 5 minutajoš 17 povezanih
Danas sednica Skupštine Srbije, pred poslanicima izmene izbornih zakona
Euronews pre 45 minutajoš 7 povezanih
Naučnici upozoravaju: Klimatske promene izazvale rekordne požare širom sveta
Insajder pre 30 minutajoš 1 povezana
Danas je crveno slovo: Slavimo Svetog Vasilija Ostroškog, prema narodnom verovanju, čudotvorca i iscelitelja
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih