Повезане вести

Лука Јовић емотиван после освојене титуле, открио тајну успешне сарадње са Марком Николићем

Лука Јовић емотиван после освојене титуле, открио тајну успешне сарадње са Марком Николићем

Нова 11.05.2026
Лука Јовић је поново онај стари! Српски голгетер предводио је атински АЕК до шампионске титуле, а након великог славља на стадиону, у искреном разговору сумирао је сезону која му је, према његовим речима, вратила пољуљану… »
Марко Николић ми је више од тренера! Јовић емотиван после историјске титуле АЕК-а: Лука, ово је оно што си тражио

Марко Николић ми је више од тренера! Јовић емотиван после историјске титуле АЕК-а: Лука, ово је оно што си тражио

Курир 11.05.2026
Лука Јовић је истакао да је од првог дана у АЕК-у осетио посебну енергију. - Приликом доласка у АЕК и на представљању, ако се сећате, рекао сам да ми се допало све што сам чуо. Визија тренера, страст власника и навијача… Био… »
Јовић после освојене титуле: "Николић ми је више од тренера, рекао сам себи - Лука, ово је оно што си тражио"

Јовић после освојене титуле: "Николић ми је више од тренера, рекао сам себи - Лука, ово је оно што си тражио"

Телеграф 11.05.2026
Лука Јовић је поново онај стари! Српски голгетер предводио је атински АЕК до шампионске титуле, а након славља на стадиону, у искреном разговору сумирао је сезону која му је вратила веру у фудбал. На самом почетку, Јовић се… »

Вести дана »

Швајцарац Шмид победник 13. етапе на Тур д’Франсу

Швајцарац Шмид победник 13. етапе на Тур д’Франсу

Радио сто плус пре 40 минутајош 11 повезаних
На данашњи дан, 18. јул

На данашњи дан, 18. јул

Шабачке новости пре 50 минутајош 5 повезаних
Да ли је Манделин сан о помирењу доведен у питање?

Да ли је Манделин сан о помирењу доведен у питање?

Дојче веле пре 1 сатјош 1 повезана