Povezane vesti

Tramp: Primirje s Iranom je na aparatima za održavanje života, ja imam najbolji plan ikada

Tramp: Primirje s Iranom je na aparatima za održavanje života, ja imam najbolji plan ikada

Nedeljnik pre 21 dana
Predsednik Donald Tramp izjavio je u ponedeljak da je jednomesečni prekid vatre između SAD i Irana na „masivnoj aparatima za održavanje života“, ali da on ima “najbolji plan ikada” za okončanje rata. On je ponovo nazvao iranski kontra-predlog… »
Rat se nastavlja? Tramp: Primirje sa Iranom je "na aparatima za održavanje u životu"

Rat se nastavlja? Tramp: Primirje sa Iranom je "na aparatima za održavanje u životu"

Telegraf pre 21 dana
Primirje između SAD i Irana je "na ozbiljnim aparatima za održavanje u životu", izjavio je Donald Tramp. "To je kao kada doktor uđe i kaže: 'Gospodine, vaša voljena osoba ima 1% šanse za preživljavanje'", rekao je predsednik SAD, govoreći na događaju u… »
Tramp na sastanku sa najužim timom zbog Irana - razmatra se vojna akcija! "Primirje je na aparatima!"

Tramp na sastanku sa najužim timom zbog Irana - razmatra se vojna akcija! "Primirje je na aparatima!"

Kurir pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je primirje između SAD i Irana "na aparatima za održavanje života". On se večeras sastaje sa svojim timom za nacionalnu bezbednost kako bi razmotrili daljnje korake u sukobu sa Iranom, pri čemu je na stolu i… »
"Primirje je na aparatima za održavanje u životu": Tramp osuo paljbu po Iranu, kaže da će "ludake iz Teherana" naterati da…

"Primirje je na aparatima za održavanje u životu": Tramp osuo paljbu po Iranu, kaže da će "ludake iz Teherana" naterati da…

Nova pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u ponedeljak da je krhko primirje između Sjedinjenih Američkih Država i Irana na „masivnim aparatima za održavanje u životu“. Govoreći pred novinarima u Ovalnom kabinetu, Tramp je rekao da prekid vatre formalno… »
Tramp: Imam najbolji mogući plan za Iran, primirje na aparatima za održavanje života

Tramp: Imam najbolji mogući plan za Iran, primirje na aparatima za održavanje života

Politika pre 20 dana
Poručio je da je suština američkog plana jednostavna — sprečiti Iran da razvije nuklearno oružje. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ima "najbolji mogući plan” za okončanje sukoba sa Iranom i istakao da Teheran ne sme da poseduje nuklearno… »
Tramp: Primirje s Iranom je "na aparatima za održavanje života"

Tramp: Primirje s Iranom je "na aparatima za održavanje života"

Newsmax Balkans pre 20 dana
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je primirje između SAD i Irana "na aparatima za održavanje života". "To vam je kao kad liječnik uđe i kaže: gospodine, vaša voljena osoba ima jedan posto šanse za preživljavanje", rekao je Trump tijekom… »
"Primirje sa Iranom je na aparatima" VIDEO

"Primirje sa Iranom je na aparatima" VIDEO

B92 pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je primirje između Sjedinjenih Američkih Država i Irana "na aparatima za održavanje života", ocenjujući da je situacija izuzetno nestabilna. "To vam je kao kada lekar uđe i kaže: 'Gospodine, vaša voljena… »

Vesti dana »