Повезане вести
Рале у присном загрљају са певачицом: Након операције појавио се на догађају без Ане Николић
Телеграф 11.05.2026
Композитор Горан Ратковић Рале појавио се данас, 11. маја, на промоцији нове песме звезде "Гранда" Александре Цаке Иванов. Рале је радио њену нумеру "Баш такве волим", па је дошао да подржи певачицу и испрати њен нови музички… »
Почиње ново поглавље: Цака Иванов после "Звезда Гранда" и "ПЗЕ" креће у нове музичке победе (фото)
Вечерње новости 11.05.2026
ПЕВАЧИЦА Александра Иванов Цака одржала је промоцију свог новог албума. Фото: АТА Имагес/А.А. На свој промоцији окупила је своје пријатеље и колеге, а међу њима био је и композитор Горан Ратковић Рале, који је уједно и радио… »
"Био сам боље пре операције, Ана брине о мени" Рале Ратковић о здравственом стању и нашим представницима на Евровизији…
Блиц 11.05.2026
Рале је похвалио групу 'Лавина', овогодишње представнике Србије на Евровизији. Открио је да са бившом супругом није у контакту већ 25 година. Познати композитор и продуцент Горан Ратковић Рале недавно је прошао кроз изазован… »
Шушка се да је Ана донела ову одлуку?! Рале дошао одмах код ове певачице и показивао јој поруке, а она поручује: Баш такве…
Курир 11.05.2026
Певачица Александра Цака Иванов одржала је промоцију свог албума, а међу бројнима који су пристигли да пруже подршку, нашао се и Горан Ратковић Рале, међутим, појавио се без Ане Николић. Композитор, који је стигао у тамном сакоу… »
"Био сам боље пре операције..." Рале Ратковић о здравственом стању и односу са Аном: Она одлучује.
Курир 11.05.2026
Данас је одржана промоција новог албума певачице Александре Цаке Иванов, а међу присутнима био је и Горан Ратковић Рале, који је том приликом говорио о сарадњи са певачицом, али и о свом односу са Аном Николић. У јавности су се… »
"Био сам боље пре операције", Рале о здравственом стању и Евровизији: "Србија има велике шансе"
Телеграф 11.05.2026
Композитор Горан Ратковић Рале недавно је прошао кроз оперативни захват, а сада је проговорио о свом здравственом стању, послу и приватном животу. Како истиче, и даље је у фази опоравка, али не одустаје од рада, док му највећу… »
Рале први пут у јавности након операције: Од Ане Николић ни трага ни гласа: Ево како се познати композитор осећа и шта све…
Блиц 11.05.2026
Рале се данас осећа стабилно и под сталним је надзором лекара. Ана није била са њим овог пута. Познати композитор Горан Ратковић Рале појавио се у јавности након недавне операције срца. Рале је све време ћаскао и пушио цигарете… »
Вести дана »
Француска и Шпанија стрепе, Белгија и Сенегал се надају чудима - шта гледамо данас на Мундијалу?
Нова пре 1 сатјош 47 повезаних
Разорни земљотреси у Венецуели у мање од минут: Најмање 235 мртвих, испод рушевина се чују позиви у помоћ
BBC News пре 15 минутајош 21 повезана
Обавезно спремите залихе: Данас без воде овај део Београда
Вечерње новости пре 2 сатајош 8 повезаних