Povezane vesti

Rale u prisnom zagrljaju sa pevačicom: Nakon operacije pojavio se na događaju bez Ane Nikolić

Rale u prisnom zagrljaju sa pevačicom: Nakon operacije pojavio se na događaju bez Ane Nikolić

Telegraf pre 1 dan
Kompozitor Goran Ratković Rale pojavio se danas, 11. maja, na promociji nove pesme zvezde "Granda" Aleksandre Cake Ivanov. Rale je radio njenu numeru "Baš takve volim", pa je došao da podrži pevačicu i isprati njen novi muzički projekat. Na promociji se… »
Počinje novo poglavlje: Caka Ivanov posle "Zvezda Granda" i "PZE" kreće u nove muzičke pobede (foto)

Počinje novo poglavlje: Caka Ivanov posle "Zvezda Granda" i "PZE" kreće u nove muzičke pobede (foto)

Večernje novosti pre 12 sati
PEVAČICA Aleksandra Ivanov Caka održala je promociju svog novog albuma. Foto: ATA Images/A.A. Na svoj promociji okupila je svoje prijatelje i kolege, a među njima bio je i kompozitor Goran Ratković Rale, koji je ujedno i radio pesme za nju. Foto: ATA… »
"Bio sam bolje pre operacije, Ana brine o meni" Rale Ratković o zdravstvenom stanju i našim predstavnicima na Evroviziji…

"Bio sam bolje pre operacije, Ana brine o meni" Rale Ratković o zdravstvenom stanju i našim predstavnicima na Evroviziji…

Blic pre 14 sati
Rale je pohvalio grupu 'Lavina', ovogodišnje predstavnike Srbije na Evroviziji. Otkrio je da sa bivšom suprugom nije u kontaktu već 25 godina. Poznati kompozitor i producent Goran Ratković Rale nedavno je prošao kroz izazovan period zbog operacije, a… »
"Bio sam bolje pre operacije..." Rale Ratković o zdravstvenom stanju i odnosu sa Anom: Ona odlučuje.

"Bio sam bolje pre operacije..." Rale Ratković o zdravstvenom stanju i odnosu sa Anom: Ona odlučuje.

Kurir pre 14 sati
Danas je održana promocija novog albuma pevačice Aleksandre Cake Ivanov, a među prisutnima bio je i Goran Ratković Rale, koji je tom prilikom govorio o saradnji sa pevačicom, ali i o svom odnosu sa Anom Nikolić. U javnosti su se prethodno pojavile… »
Šuška se da je Ana donela ovu odluku?! Rale došao odmah kod ove pevačice i pokazivao joj poruke, a ona poručuje: Baš takve…

Šuška se da je Ana donela ovu odluku?! Rale došao odmah kod ove pevačice i pokazivao joj poruke, a ona poručuje: Baš takve…

Kurir pre 14 sati
Pevačica Aleksandra Caka Ivanov održala je promociju svog albuma, a među brojnima koji su pristigli da pruže podršku, našao se i Goran Ratković Rale, međutim, pojavio se bez Ane Nikolić. Kompozitor, koji je stigao u tamnom sakou i farmerkama, bio je sam… »
"Bio sam bolje pre operacije", Rale o zdravstvenom stanju i Evroviziji: "Srbija ima velike šanse"

"Bio sam bolje pre operacije", Rale o zdravstvenom stanju i Evroviziji: "Srbija ima velike šanse"

Telegraf pre 14 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale nedavno je prošao kroz operativni zahvat, a sada je progovorio o svom zdravstvenom stanju, poslu i privatnom životu. Kako ističe, i dalje je u fazi oporavka, ali ne odustaje od rada, dok mu najveću podršku pruža partnerka… »
Rale prvi put u javnosti nakon operacije: Od Ane Nikolić ni traga ni glasa: Evo kako se poznati kompozitor oseća i šta sve…

Rale prvi put u javnosti nakon operacije: Od Ane Nikolić ni traga ni glasa: Evo kako se poznati kompozitor oseća i šta sve…

Blic pre 15 sati
Rale se danas oseća stabilno i pod stalnim je nadzorom lekara. Ana nije bila sa njim ovog puta. Poznati kompozitor Goran Ratković Rale pojavio se u javnosti nakon nedavne operacije srca. Rale je sve vreme ćaskao i pušio cigarete u muškom društvu, što su… »

Vesti dana »