Povezane vesti

Sanja Vučić SVE SHVATA LIČNO! Velika zvezda RASKRINKALA BIVŠU URAGANKU!

Sanja Vučić SVE SHVATA LIČNO! Velika zvezda RASKRINKALA BIVŠU URAGANKU!

Svet & Skandal pre 6 sati
Ekipa portala SCANDAL! ponovo je bila na pravom mestu u pravo vreme! Naš paparaco uslikao je popularnu pevačicu Sanju Vučić na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ odmah nakon što je sletela sa još jednog uspešnog nastupa iz dijaspore. Iako su mnogi… »
PRAV LICE! Breskvica BEZ FOTOŠOPA I FILTERA! Evo šta je sve operisala!

PRAV LICE! Breskvica BEZ FOTOŠOPA I FILTERA! Evo šta je sve operisala!

Svet & Skandal pre 7 sati
Ekipa portala SCANDAL! dočekala je mladu muzičku zvezdu Anđelu Ignjatović Breskvicu na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ odmah nakon što se vratila sa još jednog uspešnog nastupa. Kako naša ekipa uvek donosi surovu istinu i realne kadrove sa lica… »
Dragan Bjelogrlić (63) stigao sam u Beograd – svi ga porede sa Bredom Pitom i poručuju: „Mogao bi i ti tako da izgledaš, samo…

Dragan Bjelogrlić (63) stigao sam u Beograd – svi ga porede sa Bredom Pitom i poručuju: „Mogao bi i ti tako da izgledaš, samo…

Svet & Skandal pre 10 sati
Ekipa portala SCANDAL! juče je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ ekskluzivno uslikala našeg proslavljenog glumca, reditelja i producenta Dragana Bjelogrlića Bjelu odmah nakon što je sleteo u prestonicu. Glumac se sa dalekog puta vratio potpuno sam… »

Vesti dana »