Повезане вести

"Разговараћемо чим изађе из елите, то сам јој обећао", огласио се отац Софије Јанићијевић након афере са Данетом (70): "Нисам…

"Разговараћемо чим изађе из елите, то сам јој обећао", огласио се отац Софије Јанићијевић након афере са Данетом (70): "Нисам…

Блиц пре 13 сати
Софија је открила да јој је Дане куповао поклоне, укључујући прстен и злато, али је нагласила да прстен нема везе са веридбом. Објављене су поруке у којима Софија од Данета тражи новац за скупе хаљине и друге трошкове. Након… »
Огласио се софијин отац након што му је ћерка признала да је љубила деду данета (70) Оно што је рекао многе ће изненадити…

Огласио се софијин отац након што му је ћерка признала да је љубила деду данета (70) Оно што је рекао многе ће изненадити…

Курир пре 15 сати
Софија Јанићијевић шокирала је милионе гледалаца " Елите" када је коначно признала разлоге због којих се љубила са 41 годину старијим Данетом Ангеловским из Северне Македоније, а тим поводом се сада огласио њен отац. Софијин… »
"Не сећам се да је био пољубац" Софија опет променила причу о Данету, водитељ ван себе: Ти ћеш ме девојко, отерати на…

"Не сећам се да је био пољубац" Софија опет променила причу о Данету, водитељ ван себе: Ти ћеш ме девојко, отерати на…

Курир пре 24 сата
Софија Јанићијевић згранула је јавност када се обелоданила њена романса са старијим мушкарцем који јој је свакодневно слао новац. Учесница Елите се бранила демантовањем док се све више доказа није појавило на друштвеним… »

Вести дана »