Повезане вести

"Долазим из муслиманске породице, у једном тренутку сам помислила - не могу више" Српска одбојкашица открила како је издржала…

"Долазим из муслиманске породице, у једном тренутку сам помислила - не могу више" Српска одбојкашица открила како је издржала…

Курир пре 21 дана
Талентована одбојкашица Хена Куртагић, једна од највећих нада српске одбојке, отворила је душу и први пут детаљно говорила о свом одрастању, вери и невероватном путу до репрезентације. Хена је одрасла у Новом Пазару у… »
„Нисам могла више, хтела сам да повраћам“: Хена открила како је изгледао тренинг током Рамазана без хране и воде!

„Нисам могла више, хтела сам да повраћам“: Хена открила како је изгледао тренинг током Рамазана без хране и воде!

Хот спорт пре 22 дана
Зато је данас једна од најбољих одбојкашица Србије! Једна од најталентованијих одбојкашица Србије, Хена Куртагић, већ сада прави озбиљан траг на европској сцени. Са само 24 године, носи дрес Веро Волеја из Милана, а у… »
"Долазим из муслиманске породице, није било лако": Српска одбојкашица отворила душу, причала о изазовима током Рамазана

"Долазим из муслиманске породице, није било лако": Српска одбојкашица отворила душу, причала о изазовима током Рамазана

Нова пре 22 дана
Одбојкашица Србије Хена Куртагић (21) већ сада важи за једну од најталентованијих играчица света, а многи верују да ће у годинама које долазе бити један од главних ослонаца репрезентације. Иако је веома млада, Куртагићева је већ… »
Српска одбојкашица Хена Куртагић отворила душу: "Долазим из муслиманске породице, није било лако"

Српска одбојкашица Хена Куртагић отворила душу: "Долазим из муслиманске породице, није било лако"

Мондо пре 22 дана
Одбојкашка репрезентативка Србије Хена Куртагић (21) важи за једну од најталентованијих на свету и сигурни смо да ће у годинама које долазе бити носилац нашег тима. Иако је и даље врло млада, интересантно је да је Куртагићева… »

Вести дана »