Повезане вести
„Хтели су да ме униште“: Лалатовић о принцу и саботажи – „Слали су му мејлове само да ме не узме, министри су звали да питају…
Хот спорт 12.05.2026
Невероватна прича! Српски тренер Ненад Лалатовић отворио је једну од најбурнијих епизода своје каријере и испричао како је умало доживео потпуни крах трансфера у Саудијску Арабију, где је требало да преузме Ал Батин. У подкасту… »
"Слали мејлове принцу, звали ме министри због хапшења": Лалатовић у обрачуну са "кукавицама" из Србије
Мондо 12.05.2026
Ненад Лалатовић је пре пет година успео да оствари трансфер у саудијски Ал Батин где га је дочекао богат уговор, а како сада признаје - многи су покушали да му покваре тај посао. Прецизније, Лалатовић тврди да су људи из Србије… »
Лалатовић: “Слали су из Србије мејлове, хтели да ме униште, ударили и на нашу децу, људи ме зову, а ја…”
Телеграф 12.05.2026
Ретко је одлазио Ненад Лалатовић изван граница Србије, али се у једном одласку крију невероватне ствари и анегдоте о којим је темпераментни стручњак проговорио. У подкасту “Моззарт 2кс45”, Лалатовић је открио колико је могао да… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Пожари у Србији: Ситуација стабилна, ветар за викенд разлог за опрез, гори депонија код Лесковца
Инсајдер пре 1 сатјош 27 повезаних
Број жртава поплава у Непалу и Кини порастао на 469, власти упозоравају на могуће нове поплаве
Сербиан Невс Медиа пре 25 минутајош 26 повезаних
РХМЗ издао упозорење за подручје Делиблатске пешчаре због јаког ветра: Очекују се удари од 35 до 72 километра на сат
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 25 повезаних
Преминуо норвешки краљ Харалд В у 89. години: Познато ко ће га наследити
Данас пре 1 сатјош 22 повезане
Посланици у Скупштини Србије наставили расправу о амандманима на предложене законе
Бета пре 21 минутајош 17 повезаних