Povezane vesti
„Hteli su da me unište“: Lalatović o princu i sabotaži – „Slali su mu mejlove samo da me ne uzme, ministri su zvali da pitaju…
Hot sport pre 23 dana
Neverovatna priča! Srpski trener Nenad Lalatović otvorio je jednu od najburnijih epizoda svoje karijere i ispričao kako je umalo doživeo potpuni krah transfera u Saudijsku Arabiju, gde je trebalo da preuzme Al Batin. U podkastu “Mozzart 2×45”… »
"Slali mejlove princu, zvali me ministri zbog hapšenja": Lalatović u obračunu sa "kukavicama" iz Srbije
Mondo pre 23 dana
Nenad Lalatović je pre pet godina uspeo da ostvari transfer u saudijski Al Batin gde ga je dočekao bogat ugovor, a kako sada priznaje - mnogi su pokušali da mu pokvare taj posao. Preciznije, Lalatović tvrdi da su ljudi iz Srbije slali mejlove vlasniku… »
Lalatović: “Slali su iz Srbije mejlove, hteli da me unište, udarili i na našu decu, ljudi me zovu, a ja…”
Telegraf pre 23 dana
Retko je odlazio Nenad Lalatović izvan granica Srbije, ali se u jednom odlasku kriju neverovatne stvari i anegdote o kojim je temperamentni stručnjak progovorio. U podkastu “Mozzart 2x45”, Lalatović je otkrio koliko je mogao da mu se zakomplikuje… »
Vesti dana »
Makron u Crnoj Gori odao poštu poginulom srpskom vojniku UNIFIL-a u Libanu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Danas pretežno sunčano, uveče na severu i zapadu moguća kiša i pljuskovi
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić: Nisam znao za čarter let koji je iz Tivta vraćen u Beograd, molim da se ne zadržavaju državljani Crne Gore na granici
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Fon der Lajen u Tivtu: Samit posvećen sledećem poglavlju evrointegracija Zapadnog Balkana
Danas pre 3 satajoš 1 povezana