Povezane vesti

„Hteli su da me unište“: Lalatović o princu i sabotaži – „Slali su mu mejlove samo da me ne uzme, ministri su zvali da pitaju…

„Hteli su da me unište“: Lalatović o princu i sabotaži – „Slali su mu mejlove samo da me ne uzme, ministri su zvali da pitaju…

Hot sport pre 1 sat
Neverovatna priča! Srpski trener Nenad Lalatović otvorio je jednu od najburnijih epizoda svoje karijere i ispričao kako je umalo doživeo potpuni krah transfera u Saudijsku Arabiju, gde je trebalo da preuzme Al Batin. U podkastu “Mozzart 2×45”… »
"Slali mejlove princu, zvali me ministri zbog hapšenja": Lalatović u obračunu sa "kukavicama" iz Srbije

"Slali mejlove princu, zvali me ministri zbog hapšenja": Lalatović u obračunu sa "kukavicama" iz Srbije

Mondo pre 2 sata
Nenad Lalatović je pre pet godina uspeo da ostvari transfer u saudijski Al Batin gde ga je dočekao bogat ugovor, a kako sada priznaje - mnogi su pokušali da mu pokvare taj posao. Preciznije, Lalatović tvrdi da su ljudi iz Srbije slali mejlove vlasniku… »
Lalatović: “Slali su iz Srbije mejlove, hteli da me unište, udarili i na našu decu, ljudi me zovu, a ja…”

Lalatović: “Slali su iz Srbije mejlove, hteli da me unište, udarili i na našu decu, ljudi me zovu, a ja…”

Telegraf pre 2 sata
Retko je odlazio Nenad Lalatović izvan granica Srbije, ali se u jednom odlasku kriju neverovatne stvari i anegdote o kojim je temperamentni stručnjak progovorio. U podkastu “Mozzart 2x45”, Lalatović je otkrio koliko je mogao da mu se zakomplikuje… »

Vesti dana »