Повезане вести

Вандредно стање у Реал Мадриду! Хитна конференција Флорентина Переза - гори у клубу!

Вандредно стање у Реал Мадриду! Хитна конференција Флорентина Переза - гори у клубу!

Курир 12.05.2026
Председник мадридског Реал Мадрида Флорентино Перес сазвао је у уторак ванредну прес конференцију на којој је саопштио да ће у "Краљевском клубу" бити расписани избори. Иза Мадриђана је сезона за заборав, једна од најслабијих у… »
"Говоре да имам рак, пушкама ће ме терати из Реала": Флорентино Перез жестоко узвратио ударац

"Говоре да имам рак, пушкама ће ме терати из Реала": Флорентино Перез жестоко узвратио ударац

Мондо 12.05.2026
Председник Реал Мадрида Флорентино Перез (79) изашао је пред новинаре и био веома оштар. Изричито је поручио да неће поднети оставку, да се спрема да распише изборе у клубу и уз то је напао новинаре, оптуживши своје критичаре да… »
Флорентино расписао изборе: „Рекли су да имам рак…“

Флорентино расписао изборе: „Рекли су да имам рак…“

Спорт клуб 12.05.2026
Флорентино Перез сазвао је ванредну конференцију за медије. Неки су очекивали оставку, чиме би Реал Мадрид остао без председника, а неки и да ће да именује новог тренера "краљевског" клуба. Уместо тога - расписао је изборе. „Жао… »
Флорентино Перез расписао председничке изборе у Реал Мадриду: Немам рак, нисам уморан, браним клуб

Флорентино Перез расписао председничке изборе у Реал Мадриду: Немам рак, нисам уморан, браним клуб

Еуроневс 12.05.2026
Председник Реал Мадрида Флорентино Перез заказао је пре два сата ванредну прес конференцију за медије. Нагађало се да би могао да поднесе оставку, можда да смени тренера Алвара Арбелоу и огласи долазак Жозеа Муриња... Свашта се… »
Флорентино Перес "бензином" по новинарима: "Сви сте ружни"

Флорентино Перес "бензином" по новинарима: "Сви сте ружни"

Б92 12.05.2026
Председник Реал Мадрида Флорентино Перес сазвао је ванредну конференцију за новинаре после катастрофалне сезоне без трофеја, а уместо смиривања ситуације додатно је запалио атмосферу. и ушао у отворени сукоб са представницима… »
Ванредна конференција после фијаска Реала - Перес потврдио: "Биће избори"

Ванредна конференција после фијаска Реала - Перес потврдио: "Биће избори"

Б92 12.05.2026
Председник мадридског Реала Флорентино Перес сазвао је у уторак ванредну прес конференцију на којој је саопштио да ће у "Краљевском клубу" бити расписани избори. Перес је окупио представнике "седме силе" само дан након што је… »
Перез: Жао ми је, али нећу поднети оставку

Перез: Жао ми је, али нећу поднети оставку

РТС 12.05.2026
Председник Реал Мадрида Флорентино Перез изјавио је да неће поднети поднети оставку на своју функцију у клубу, али и затражио од изборне комисије да започне процес избора новог управног одбора. Перез је на хитној конференцији за… »
Јамал подржао Палестину и прозвао Реал на журци пред 750.000 људи ФОТО/ВИДЕО

Јамал подржао Палестину и прозвао Реал на журци пред 750.000 људи ФОТО/ВИДЕО

Б92 12.05.2026
Барселона је у трансу прославила титулу шампиона Шпаније. Стотине хиљада навијача славило је на улицама престонице Каталоније, а млади Ламине Јамал појавио се с мајицом "Хвала Богу, нисам мадридиста". Десетине хиљада навијача… »
Јамал запалио прославу! Титула у другом плану, свет бруји о његовим потезима! Брутално провоцирао Реал и дигао целу планету…

Јамал запалио прославу! Титула у другом плану, свет бруји о његовим потезима! Брутално провоцирао Реал и дигао целу планету…

Курир 12.05.2026
Стотине хиљада навијача Барселоне преплавиле су улице главног града Каталоније у спектакуларној прослави титуле, а централна фигура дана био је млади Ламин Јамал, који је својим потезима изазвао огромну пажњу светске јавности… »

Вести дана »