Povezane vesti
Vandredno stanje u Real Madridu! Hitna konferencija Florentina Pereza - gori u klubu!
Kurir pre 19 sati
Predsednik madridskog Real Madrida Florentino Peres sazvao je u utorak vanrednu pres konferenciju na kojoj je saopštio da će u "Kraljevskom klubu" biti raspisani izbori. Iza Madriđana je sezona za zaborav, jedna od najslabijih u poslednjoj deceniji, i… »
"Govore da imam rak, puškama će me terati iz Reala": Florentino Perez žestoko uzvratio udarac
Mondo pre 19 sati
Predsednik Real Madrida Florentino Perez (79) izašao je pred novinare i bio veoma oštar. Izričito je poručio da neće podneti ostavku, da se sprema da raspiše izbore u klubu i uz to je napao novinare, optuživši svoje kritičare da vode kampanju protiv… »
Florentino raspisao izbore: „Rekli su da imam rak…“
Sport klub pre 21 sat
Florentino Perez sazvao je vanrednu konferenciju za medije. Neki su očekivali ostavku, čime bi Real Madrid ostao bez predsednika, a neki i da će da imenuje novog trenera "kraljevskog" kluba. Umesto toga - raspisao je izbore. „Žao mi je što moram da kažem… »
Florentino Perez raspisao predsedničke izbore u Real Madridu: Nemam rak, nisam umoran, branim klub
Euronews pre 22 sata
Predsednik Real Madrida Florentino Perez zakazao je pre dva sata vanrednu pres konferenciju za medije. Nagađalo se da bi mogao da podnese ostavku, možda da smeni trenera Alvara Arbelou i oglasi dolazak Žozea Murinja... Svašta se nagađalo, a kada je… »
Florentino Peres "benzinom" po novinarima: "Svi ste ružni"
B92 pre 21 sat
Predsednik Real Madrida Florentino Peres sazvao je vanrednu konferenciju za novinare posle katastrofalne sezone bez trofeja, a umesto smirivanja situacije dodatno je zapalio atmosferu. i ušao u otvoreni sukob sa predstavnicima medija. Real je sezonu… »
Vanredna konferencija posle fijaska Reala - Peres potvrdio: "Biće izbori"
B92 pre 22 sata
Predsednik madridskog Reala Florentino Peres sazvao je u utorak vanrednu pres konferenciju na kojoj je saopštio da će u "Kraljevskom klubu" biti raspisani izbori. Peres je okupio predstavnike "sedme sile" samo dan nakon što je najveći rival Barselona… »
Perez: Žao mi je, ali neću podneti ostavku
RTS pre 22 sata
Predsednik Real Madrida Florentino Perez izjavio je da neće podneti podneti ostavku na svoju funkciju u klubu, ali i zatražio od izborne komisije da započne proces izbora novog upravnog odbora. Perez je na hitnoj konferenciji za medije govorio o svojoj… »
Jamal podržao Palestinu i prozvao Real na žurci pred 750.000 ljudi FOTO/VIDEO
B92 pre 1 dan
Barselona je u transu proslavila titulu šampiona Španije. Stotine hiljada navijača slavilo je na ulicama prestonice Katalonije, a mladi Lamine Jamal pojavio se s majicom "Hvala Bogu, nisam madridista". Desetine hiljada navijača preplavile su ulice kako… »
Jamal zapalio proslavu! Titula u drugom planu, svet bruji o njegovim potezima! Brutalno provocirao Real i digao celu planetu…
Kurir pre 1 dan
Stotine hiljada navijača Barselone preplavile su ulice glavnog grada Katalonije u spektakularnoj proslavi titule, a centralna figura dana bio je mladi Lamin Jamal, koji je svojim potezima izazvao ogromnu pažnju svetske javnosti. Dok je otvoreni autobus… »
Vesti dana »
Nvidia čipovi i Boeing avioni - berza prati Trumpov susret sa Xijem
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 46 povezanih
'Nismo zadovoljni', kaže ministarka energetike Srbije o novoj ponudi MOL-a
BBC News pre 3 satajoš 26 povezanih
Iran uveo SAD ograničenja u Ormuskom moreuzu: "Više ne mogu da transportuju..."
Telegraf pre 18 minutajoš 27 povezanih