Povezane vesti
Bivša Dačićeva snajka kupila stan u Beogradu: "Sve sam postigla svojim radom, niko mi nije pomogao"
Telegraf pre 4 sati
Bivša snajka Ivice Dačića Milica Jokić pokazala je da se turd i rad isplate i kupila je sebi prvi stan! Mlada pevačica progovorila je o investiciji i naglasila da je do svega došla isključivo svojim radom bez finansijske pomoći sas trane. Kako je sama… »
Pevačica (25) kupila luks stan, roditelji joj nisu dali ni dinar: "Niko mi nije pomogao, ali im hvala mnogo"
Blic pre 7 sati
Pevačica je zahvalila roditeljima što su je podržavali i omogućili joj talenat za pevanje. Stan se još uvek nalazi u fazi izgradnje, pa čeka useljenje i opremanje. Pevačica Milica Jokić (25), u javnosti poznata i kao bivša snajka političara Ivice Dačića… »
Bivša Dačićeva snajka sama keširala stan: Niko mi nije pomogao! Evo kad će useljenje
Kurir pre 9 sati
Pevačica Milica Jokić nedavno je otkrila da je uspela da sebi obezbedi nekretninu u Beogradu. Naime, bivša snajka političara Ivice Dačića sada je progovorila o kupovini luksuznog stana i istakla da je do svega došla isključivo svojim radom, bez ičije… »
Vesti dana »
Apokaliptični snimci iz srpskog grada: Ulice preplavljene, u dvorištu se formiralo jezero, voda ušla u školu
Telegraf pre 29 minutajoš 41 povezana
Snažno nevreme stiglo u Zagreb: Olujni vetar obarao stabla, nosio krovove, prevoz stoji - ima i povređenih (video)
Euronews pre 3 satajoš 59 povezanih