Povezane vesti
Press: Branko Čečen
N1 Info pre 31 dana
"Ne govorim ovo napamet, imam napismeno, ozbijlno se razmatra o ponovnom otvaranju poglavlja koji se tiče obrazovanja i kulture, zbog ovoga što je Srbija uradila srednjim školama i fakultetima, kao i kulturi. U toj meri mi više nemamo veze sa EU", rekao… »
Čečen: EU ozbiljno razmatra da pregovore sa Srbijom o obrazovanju i kulturi vrati na početak i ponovo otvori poglavlje 26
Nova pre 31 dana
"Ne govorim ovo napamet, imam napismeno, ozbijlno se razmatra o ponovnom otvaranju poglavlja koji se tiče obrazovanja i kulture, zbog ovoga što je Srbija uradila srednjim školama i fakultetima, kao i kulturi. U toj meri mi više nemamo veze sa EU", rekao… »
Čečen: EU ozbiljno razmatra da pregovore sa Srbijom o obrazovanju i kulturi vrati na početak i ponovo otvori poglavlje 26
N1 Info pre 31 dana
Vesti dana »
Državljanka Srbije poginula u Crnoj Gori na magistralnom putu kod Nikšića
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
U Srbiji u narednih sedam dana benzin i dizel jeftiniji za po dva dinara
Nova ekonomija pre 4 satijoš 49 povezanih
Ispit iz maternjeg jezika za početak: Evo šta očekuje male maturante od ponedeljka
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Izraelski ministar odbrane: Moramo da budemo spremni da ponovo udarimo po Iranu
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih