Povezane vesti
Press: Branko Čečen
N1 Info 12.05.2026
"Ne govorim ovo napamet, imam napismeno, ozbijlno se razmatra o ponovnom otvaranju poglavlja koji se tiče obrazovanja i kulture, zbog ovoga što je Srbija uradila srednjim školama i fakultetima, kao i kulturi. U toj meri mi više nemamo veze sa EU", rekao… »
Čečen: EU ozbiljno razmatra da pregovore sa Srbijom o obrazovanju i kulturi vrati na početak i ponovo otvori poglavlje 26
Nova 12.05.2026
"Ne govorim ovo napamet, imam napismeno, ozbijlno se razmatra o ponovnom otvaranju poglavlja koji se tiče obrazovanja i kulture, zbog ovoga što je Srbija uradila srednjim školama i fakultetima, kao i kulturi. U toj meri mi više nemamo veze sa EU", rekao… »
Čečen: EU ozbiljno razmatra da pregovore sa Srbijom o obrazovanju i kulturi vrati na početak i ponovo otvori poglavlje 26
N1 Info 12.05.2026
Vesti dana »
Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu ubijenom ajatolahu Aliju Hamneiju
Beta pre 1 satjoš 67 povezanih
MUP: Uhapšen pripadnik vračarskog klana, pištoljem pretio muškarcu
Serbian News Media pre 3 satajoš 27 povezanih
Srbija srušila domaćina Tursku i ušla u finale Svetskog prvenstva posle neviđene drame
Nova pre 13 minutajoš 30 povezanih
Aleksić, Parandilović i Ćuta u Nišu pozvali opoziciju na ujedinjenje
Jugmedia pre 1 satjoš 18 povezanih