Povezane vesti

Press: Branko Čečen

Press: Branko Čečen

N1 Info pre 59 minuta
"Ne govorim ovo napamet, imam napismeno, ozbijlno se razmatra o ponovnom otvaranju poglavlja koji se tiče obrazovanja i kulture, zbog ovoga što je Srbija uradila srednjim školama i fakultetima, kao i kulturi. U toj meri mi više nemamo veze sa EU", rekao… »
Čečen: EU ozbiljno razmatra da pregovore sa Srbijom o obrazovanju i kulturi vrati na početak i ponovo otvori poglavlje 26

Čečen: EU ozbiljno razmatra da pregovore sa Srbijom o obrazovanju i kulturi vrati na početak i ponovo otvori poglavlje 26

Nova pre 3 sata
"Ne govorim ovo napamet, imam napismeno, ozbijlno se razmatra o ponovnom otvaranju poglavlja koji se tiče obrazovanja i kulture, zbog ovoga što je Srbija uradila srednjim školama i fakultetima, kao i kulturi. U toj meri mi više nemamo veze sa EU", rekao… »

N1 Info pre 4 sati

Vesti dana »

Buran dan u Londonu: Ostavke ministara, Starmer ne popušta

Buran dan u Londonu: Ostavke ministara, Starmer ne popušta

Južne vesti pre 14 minutajoš 22 povezane
Inflacija u aprilu ubrzala na 3,3 odsto

Inflacija u aprilu ubrzala na 3,3 odsto

N1 Info pre 39 minutajoš 17 povezanih