Povezane vesti

Miodrag Stanković (Niš,moj grad) u Branka Krsmanovića: Mladi i dalje bez stanova, projekat stoji 17 godina!

Miodrag Stanković (Niš,moj grad) u Branka Krsmanovića: Mladi i dalje bez stanova, projekat stoji 17 godina!

Jug press pre 12 sati
NIŠ Miodrag Stanković, kopredsednik “Niš, moj grad” i osnivaĉ Pokreta Juga Srbije, posetio je lokaciju nedovršene zgrade za mlade u ulici Branka Krsmanovića u Nišu i tom prilikom poručio da je pitanje stanovanja jedno od ključnih pitanja za mlade ljude… »
Stanković: Mladi i dalje bez stanova, projekat stoji 17 godina

Stanković: Mladi i dalje bez stanova, projekat stoji 17 godina

Jugmedia pre 16 sati
Miodrag Stanković, kopredsednik „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta Juga Srbije, posetio je lokaciju nedovršene zgrade za mlade u ulici Branka Krsmanovića u Nišu i tom prilikom poručio da je pitanje stanovanja jedno od ključnih pitanja za mlade ljude koji… »
„Spomenik neodgovornosti vlasti“: Stanovi za mlade naučnike u Nišu ni posle 18 godina nisu završeni

„Spomenik neodgovornosti vlasti“: Stanovi za mlade naučnike u Nišu ni posle 18 godina nisu završeni

Južne vesti pre 17 sati
Stanovi namenjeni mladim naučnicima u Branka Krsmanovića u Nišu, čija je izgradnja počela pre čak 18 godina, još su nezavršeni. Zgrada propada, jasnih planova nema, a odbornik koalicije “Ujedinjeni – nada za Niš” Miodrag Stanković traži novi program… »
Stanković (Niš, moj grad): Stanovanje jedno od ključnih pitanja za mlade koji žele da ostanu

Stanković (Niš, moj grad): Stanovanje jedno od ključnih pitanja za mlade koji žele da ostanu

N1 Info pre 17 sati
Kopredsednik koalicije "Niš, moj grad" i osnivač Pokreta Juga Srbije Miodrag Stanković izjavio je danas da je pitanje stanovanja jedno od ključnih pitanja za mlade ljude koji žele da ostanu i grade budućnost u svom gradu. On je posetio lokaciju… »

Vesti dana »