Povezane vesti

Lopovi razvalili vrata, a on krvav do lakata: Isplivale jezive slike iz doma Ace Amadeusa, srča na sve strane (Foto)

Lopovi razvalili vrata, a on krvav do lakata: Isplivale jezive slike iz doma Ace Amadeusa, srča na sve strane (Foto)

Mondo pre 24 dana
Klavijaturista Amadeus Benda, Aca Amadeus, oglasio se jutros na mrežama kako bi otkrio da su rano jutros lopovi upali u njegov apartman. Na fotografijama, koje je kasnije uklonio sa Instagrama, vidi se Acina krvava ruka nakon što mu je, kako je sam… »
Stravične scene u domu Ace Amadeusa: Muzičaru krvava ruka, razvaljena vrata i srča na sve strane (foto)

Stravične scene u domu Ace Amadeusa: Muzičaru krvava ruka, razvaljena vrata i srča na sve strane (foto)

Kurir pre 24 dana
Aca Amadeus u ranim jutarnjim zatekao je dva lopova u jednom od apartmana u etno selu u Blacu, koji je u njegovom vlasništvu. Na fotografijama se vidi Acina krvava ruka nakon što mu je, kako je sam izjavio, staklo palo na ruku. Na slikama se mogu videti… »
Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa: Muzičar bio tu kad su provalili, otkrio detalje drame

Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa: Muzičar bio tu kad su provalili, otkrio detalje drame

Nova pre 24 dana
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, zatekao je rano jutros dva lopova u jednom od apartmana u etno selu u Blacu, koji je u njegovom vlasništvu. Aca Amadeus je, nakon incidenta, na Instagramu podelio slike svoje… »
Lopovi upali u stan ace amadeusa, on ih presreo: Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo: "Imam velike posekotine"

Lopovi upali u stan ace amadeusa, on ih presreo: Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo: "Imam velike posekotine"

Blic pre 24 dana
Zbog povrede ruke, Aca neće moći da učestvuje u snimanju spota sa 'Tropiko bendom' i nije posetio lekara. Napomenuo je da je izgladio odnose sa ćerkom nakon javnog sukoba vezanog za bivšu suprugu i ćerku. Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, javnosti… »
Lopovi rano jutros upali u stan Ace Amadeusa: Bio prisutan kad su razvalili vrata, objavio slike povreda

Lopovi rano jutros upali u stan Ace Amadeusa: Bio prisutan kad su razvalili vrata, objavio slike povreda

Mondo pre 24 dana
Aca Amadeus je nakon incidenta, na Instagramu je podelio slike svoje ruke koja je bila krvava, kao i polomljeno staklo od prozora i razvaljena vrata, koje je nakon toga ubrzo skinuo sa mreža. - Upala su mi u hotel dva lopova. Jedan je odmah pobegao… »
Lopovi upali u stan ace amadeusa Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo, muzičar se javno obratio vandalima…

Lopovi upali u stan ace amadeusa Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo, muzičar se javno obratio vandalima…

Kurir pre 24 dana
Aca Amadeus, zatekao je rano jutros dva lopova u jednom od apartmana u etno selu u Blacu, koji je u njegovom vlasništvu. Aca Amadeus nakon incidenta, na Instagramu je podelio slike svoje ruke koja je bila krvava, kao i polomljeno staklo od prozora i… »
Krvava ruka, srča po podu i razbijena vrata: Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa - on ih odmah presreo

Krvava ruka, srča po podu i razbijena vrata: Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa - on ih odmah presreo

Telegraf pre 24 dana
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, šokirao je svoje pratioce objavom na Instagramu na kojoj su polomljeni prozori, srča i krvava ruka. Kako mediji navode, muzičar je rano jutros zatekao dva lopova u jednom od… »

Vesti dana »