Povezane vesti

Lopovi razvalili vrata, a on krvav do lakata: Isplivale jezive slike iz doma Ace Amadeusa, srča na sve strane (Foto)

Lopovi razvalili vrata, a on krvav do lakata: Isplivale jezive slike iz doma Ace Amadeusa, srča na sve strane (Foto)

Mondo pre 1 dan
Klavijaturista Amadeus Benda, Aca Amadeus, oglasio se jutros na mrežama kako bi otkrio da su rano jutros lopovi upali u njegov apartman. Na fotografijama, koje je kasnije uklonio sa Instagrama, vidi se Acina krvava ruka nakon što mu je, kako je sam… »
Stravične scene u domu Ace Amadeusa: Muzičaru krvava ruka, razvaljena vrata i srča na sve strane (foto)

Stravične scene u domu Ace Amadeusa: Muzičaru krvava ruka, razvaljena vrata i srča na sve strane (foto)

Kurir pre 1 dan
Aca Amadeus u ranim jutarnjim zatekao je dva lopova u jednom od apartmana u etno selu u Blacu, koji je u njegovom vlasništvu. Na fotografijama se vidi Acina krvava ruka nakon što mu je, kako je sam izjavio, staklo palo na ruku. Na slikama se mogu videti… »
Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa: Muzičar bio tu kad su provalili, otkrio detalje drame

Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa: Muzičar bio tu kad su provalili, otkrio detalje drame

Nova pre 1 dan
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, zatekao je rano jutros dva lopova u jednom od apartmana u etno selu u Blacu, koji je u njegovom vlasništvu. Aca Amadeus je, nakon incidenta, na Instagramu podelio slike svoje… »
Lopovi upali u stan ace amadeusa, on ih presreo: Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo: "Imam velike posekotine"

Lopovi upali u stan ace amadeusa, on ih presreo: Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo: "Imam velike posekotine"

Blic pre 1 dan
Zbog povrede ruke, Aca neće moći da učestvuje u snimanju spota sa 'Tropiko bendom' i nije posetio lekara. Napomenuo je da je izgladio odnose sa ćerkom nakon javnog sukoba vezanog za bivšu suprugu i ćerku. Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, javnosti… »
Lopovi rano jutros upali u stan Ace Amadeusa: Bio prisutan kad su razvalili vrata, objavio slike povreda

Lopovi rano jutros upali u stan Ace Amadeusa: Bio prisutan kad su razvalili vrata, objavio slike povreda

Mondo pre 1 dan
Aca Amadeus je nakon incidenta, na Instagramu je podelio slike svoje ruke koja je bila krvava, kao i polomljeno staklo od prozora i razvaljena vrata, koje je nakon toga ubrzo skinuo sa mreža. - Upala su mi u hotel dva lopova. Jedan je odmah pobegao… »
Lopovi upali u stan ace amadeusa Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo, muzičar se javno obratio vandalima…

Lopovi upali u stan ace amadeusa Razvaljena vrata, povređena ruka i slomljeno staklo, muzičar se javno obratio vandalima…

Kurir pre 1 dan
Aca Amadeus, zatekao je rano jutros dva lopova u jednom od apartmana u etno selu u Blacu, koji je u njegovom vlasništvu. Aca Amadeus nakon incidenta, na Instagramu je podelio slike svoje ruke koja je bila krvava, kao i polomljeno staklo od prozora i… »
Krvava ruka, srča po podu i razbijena vrata: Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa - on ih odmah presreo

Krvava ruka, srča po podu i razbijena vrata: Lopovi upali u apartman Ace Amadeusa - on ih odmah presreo

Telegraf pre 1 dan
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, javnosti poznatiji kao Aca Amadeus, šokirao je svoje pratioce objavom na Instagramu na kojoj su polomljeni prozori, srča i krvava ruka. Kako mediji navode, muzičar je rano jutros zatekao dva lopova u jednom od… »

Vesti dana »