Повезане вести

"Та слика ми је свако вече пред очима", Дарко Лазић открио последње речи покојног брата Драгана: "Не могу..."

"Та слика ми је свако вече пред очима", Дарко Лазић открио последње речи покојног брата Драгана: "Не могу..."

Телеграф пре 21 дана
Певач Дарко Лазић први пут је отворено проговорио о породичној трагедији и губитку рођеног брата Драгана Лазића, који је настрадао у саобраћајној несрећи 11. марта ове године. Гостујући у емисији "Амиџи шоу", певач је без… »
Дарко Лазић открио због чега је у једном тренутку имао нарушен однос с покојним братом Драганом

Дарко Лазић открио због чега је у једном тренутку имао нарушен однос с покојним братом Драганом

Телеграф пре 21 дана
Певач Дарко Лазић отворио је душу после смрти брата Драгана Лазића, који је настрадао у саобраћајној несрећи 11. марта ове године. Гостујући у емисији "Амиџи шоу", говорио је о болу са којим живи, али и о одговорности коју је… »
"Другар га је држао, само је рекао да не може да дише" Дарко Лазић са кнедлом у грлу о погибији брата Драгана: "Сео је на…

"Другар га је држао, само је рекао да не може да дише" Дарко Лазић са кнедлом у грлу о погибији брата Драгана: "Сео је на…

Блиц пре 20 дана
Описао је последње тренутке проведе са братом, наглашавајући колико су се зближили пред трагични догађај. Дарко се још увек тешко суочава са трагедијом и свакодневно проживљава болну успомену. Фолк певач Дарко Лазић 11. марта… »
"Неко ти убије брата, свашта ми је падало на памет..." Болно признање Дарка о човеку који је усмртио Драгана: Хтео сам на…

"Неко ти убије брата, свашта ми је падало на памет..." Болно признање Дарка о човеку који је усмртио Драгана: Хтео сам на…

Курир пре 20 дана
Дарко Лазић је у емисији Амиџи шоу са великом тугом и сузама у очима говорио о свом покојном брату Драгану Лазићу, који је трагично настрадао 11. марта ове године. Певач није крио емоције док је причао о губитку који је тешко… »
"Предосетио је да ће се нешто десити, навалио је да се возимо тај дан": Дарко Лазић први пут о тренутку смрти рођеног брата -…

"Предосетио је да ће се нешто десити, навалио је да се возимо тај дан": Дарко Лазић први пут о тренутку смрти рођеног брата -…

Нова пре 20 дана
Дарко Лазић вечерас је гост у Амиџи шоу где је, између осталог, говорио и о смрти свог рођеног брата Драгана. Драган је настрадао у саобраћајној несрећи 11. марта ове године у селу близу Шапца. Он је такође био певач, али никада… »
Дарко Лазић хтео да иде код убице брата: Стравична исповест певача, први пут открио потресне детаље

Дарко Лазић хтео да иде код убице брата: Стравична исповест певача, први пут открио потресне детаље

Мондо пре 20 дана
Фолк певач Дарко Лазић појавио се у емисији "Амиџи шоу", и том приликом први пут је проговорио о свом покојном брату који је настрадао у тешкој саобраћајној несрећи 11. марта ове године. Он је открио непознате детаље, попут, да… »
"Свађали смо се, али за брата се гине" Дарко Лазић пронашао мир на Хиландару, тражио савет монаху, а ово каже о односу са…

"Свађали смо се, али за брата се гине" Дарко Лазић пронашао мир на Хиландару, тражио савет монаху, а ово каже о односу са…

Курир пре 20 дана
Након губитка рођеног брата Драгана, који је страдао у саобраћајној несрећи 11. марта, Дарко Лазић је искрено проговорио како се носи са болом, посебно током наступа. Гостујући у емисији " Амиџи Шоу", оголио је душу. - Ја се на… »
"Бежао је од мене..." Дарко Лазић открио због чега је у једном тренутку имао нарушен однос с покојним братом Драганом, а ево…

"Бежао је од мене..." Дарко Лазић открио због чега је у једном тренутку имао нарушен однос с покојним братом Драганом, а ево…

Курир пре 20 дана
Фолк певач Дарко Лазић у емисији "Амиџи шоу" на Пинку отворио је душу после погибије рођеног брата Драгана Лазића, који је настрадао у саобраћајној несрећи 11. марта ове године. Он је у искреном и отвореном разговору открио како… »
"Та слика ми је свако вече пред очима" Дарко Лазић први пут о погибији рођеног брата: Као да је Драган је имао предосећај да…

"Та слика ми је свако вече пред очима" Дарко Лазић први пут о погибији рођеног брата: Као да је Драган је имао предосећај да…

Курир пре 20 дана
Фолк певач Дарко Лазић оголио је душу први пут након губитка и стравичне погибије рођеног брата Драгана Лазића. Брат певача настрадао је у саобраћајној несрећи 11. марта ове године, а Дарко је сада, гостујући у емисији " Амиџи… »
Дарко Лазић дрхтавим гласом певао омиљену песму покојног брата: Једва скривао сузе у очима

Дарко Лазић дрхтавим гласом певао омиљену песму покојног брата: Једва скривао сузе у очима

Мондо пре 20 дана
Певач Дарко Лазић остао је пре два месеца без брата Драгана Лазића, који је настрадао у стравичној саобраћајној несрећи. Певач не крије да га је трагедија заувек променила, те му често посвећује и посвете на друштвеним мрежама… »
(Видео) Дарко Лазић запевао омиљену песму покојног брата, глас му дрхти: Испливао снимак: "Два месеца без тебе рођени"

(Видео) Дарко Лазић запевао омиљену песму покојног брата, глас му дрхти: Испливао снимак: "Два месеца без тебе рођени"

Блиц пре 21 дана
Посебно дирљиво је што је Драган имао тетоважу са стиховима песме коју је волео и посветио својој ћерки. Упркос великом болу, Дарко се брзо вратио на сцену и признао јавно да му је веома тешко, али наставља да ради Породицу… »
Дарко дрхтавим гласом певао омиљену песму покојног брата: Тугу у очима сви су видели: Два месеца без тебе...

Дарко дрхтавим гласом певао омиљену песму покојног брата: Тугу у очима сви су видели: Два месеца без тебе...

Курир пре 21 дана
Дарко Лазић пре два месеца остао је без брата Драгана Лазића, који је страдао у саобраћајној несрећи. Не прође ни дан да певач не помисли на њега, а често му посвећује и објаве на друштвеним мрежама. Сада се на ТикТоку појавио… »
Дарко пева покојном брату, а глас му дрхти: "Два месеца без тебе рођени..." - снимак слама срца

Дарко пева покојном брату, а глас му дрхти: "Два месеца без тебе рођени..." - снимак слама срца

Телеграф пре 21 дана
Породицу Дарка Лазића затекла је велика трагедија у марту када је изгубио брата Драгана Лазића у тешкој саобраћајној несрећи. Популарни певач се убрзо након сахране вратио послу, а иако му је тешко, морао је да настави даље… »

Вести дана »