Povezane vesti
Španci su naoštreni: Jamal i Vilijams spremni za početak Svetskog prvenstva
Sputnik pre 1 sat
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. „Mislim da ćemo imati Lamina, Nika Vilijamsa i Mikela Merina za prvu utakmicu… »
De la Fuente: Jamal, Niko Vilijams i Merino spremni za početak Svetskog prvenstva
RTS pre 2 sata
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. Španija prvi meč u grupi H igra 15. juna protiv Zelenortskih Ostrva, a selektor… »
Navijači Španije mogu da odahnu: Jamal spreman za početak Mundijala
Dnevnik pre 3 sata
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. – Mislim da ćemo imati Lamina, Nika Vilijamsa i Mikela Merina za prvu utakmicu… »
Odahnula je cela država! Najbolji igrač evropskog prvaka spreman za Mundijal
Kurir pre 4 sati
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. "Mislim da ćemo imati Lamina, Nika Vilijamsa i Mikela Merina za prvu utakmicu… »
Kakve vesti: Selektor Španije saopštio - Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino spremni za Mundijal!
Večernje novosti pre 3 sata
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je danas da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. Foto: Bagu Blanco/Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia "Mislim… »
Vesti dana »
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 25 minutajoš 41 povezana
(Foto) Nevreme pogodilo region: Oluja i grad u Republici Srpskoj, u okolini Zagreba pao sneg
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 59 povezanih