Povezane vesti
Kakve vesti: Selektor Španije saopštio - Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino spremni za Mundijal!
Večernje novosti pre 21 dana
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je danas da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. Foto: Bagu Blanco/Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia "Mislim… »
De la Fuente saopštio sjajne vesti Špancima
Sportske.net pre 20 dana
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. Fudbaleri Barselone, Atletik Bilbaa i Arsenala su završili klupske sezone, nacija… »
De la Fuente saopštio dobre vesti
B92 pre 20 dana
Selektor Španije Luis de la Fuente saopštio je dobre vesti za navijače "crvene furije". On je istakao je da će trenutno povredjeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. "Mislim da ćemo imati… »
Španci su naoštreni: Jamal i Vilijams spremni za početak Svetskog prvenstva
Sputnik pre 21 dana
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. „Mislim da ćemo imati Lamina, Nika Vilijamsa i Mikela Merina za prvu utakmicu… »
De la Fuente: Jamal, Niko Vilijams i Merino spremni za početak Svetskog prvenstva
RTS pre 21 dana
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. Španija prvi meč u grupi H igra 15. juna protiv Zelenortskih Ostrva, a selektor… »
Navijači Španije mogu da odahnu: Jamal spreman za početak Mundijala
Dnevnik pre 21 dana
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. – Mislim da ćemo imati Lamina, Nika Vilijamsa i Mikela Merina za prvu utakmicu… »
Odahnula je cela država! Najbolji igrač evropskog prvaka spreman za Mundijal
Kurir pre 21 dana
Selektor Španije Luis de la Fuente rekao je da će trenutno povređeni reprezentativci Lamin Jamal, Niko Vilijams i Mikel Merino biti spremni za početak Svetskog prvenstva. "Mislim da ćemo imati Lamina, Nika Vilijamsa i Mikela Merina za prvu utakmicu… »
Vesti dana »
U Vašingtonu počela nova runda direktnih pregovora između Izraela i Libana
N1 Info pre 2 satajoš 41 povezana
Ruski napadi širom Ukrajine: Dvoje dece među 22 žrtve, više od 100 povređenih
BBC News pre 13 minutajoš 44 povezane
I Beograd na direktnom udaru nevremena! RHMZ ne prestaje da niže upozorenja: Stiže žestoka oluja, neće popuštati sve do ovog datuma
Blic pre 6 satijoš 28 povezanih
Granična policija: Kamioni usporeno izlaze iz Srbije, Hrvatska uvela novi carinski sistem
Insajder pre 6 satijoš 21 povezana