Povezane vesti
"Verovala sam da svekrva pokušava da me otruje": Svedočanstvo majke koja je preživela pakao
Telegraf 12.05.2026
Redovno dobijala lekove. Majka dvoje dece, Adaura Dankva (38), završila je u psihijatrijskoj ustanovi nakon obe trudnoće, a pošto je postporođajna psihoza kod nje izazvala teške paranoje i halucinacije. Ona danas otvoreno govori o periodu tokom kojeg je… »
Verovala sam da svekrva pokušava da me otruje: Završila sam na klinici, a onda su krenule suicidne misli
Kurir 12.05.2026
Majka dvoje dece, Adaura Dankva (38), završila je u psihijatrijskoj ustanovi nakon obe trudnoće, a pošto je postporođajna psihoza kod nje izazvala teške paranoje i halucinacije. Ona danas otvoreno govori o periodu tokom kojeg je verovala da svekrva… »
Vesti dana »
Sunčana i toplija subota širom Srbije, od nedelje stižu pljuskovi i grmljavina
Glas juga pre 47 minutajoš 18 povezanih
Počela svečanost povodom promocije najmlađih oficira vojske, prisustvuje i Vučić
RTV pre 13 minutajoš 9 povezanih
Požar u Francuskoj poprimio "neviđene razmere": Spaljeno više od 30.000 hektara, evakuisano oko 140.000 ljudi
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo do 2. avgusta
Biznis.rs pre 2 minutajoš 10 povezanih
Vozači, oprez na putu ka inostranstvu: Najduže zadržavanje na Gostunu, saobraćaj bez čekanja na naplatnim rampama
RINA pre 52 minutajoš 8 povezanih