Povezane vesti
Voditelj RTS-a se povredio tik pred polufinale Evrovizije Stefan Popović se oglasio iz Beča, slikao lice: "Jedan na jedan sa…
Blic pre 7 sati
Na društvenim mrežama se pojavio sa flasterom na obrvi i pokazao posledice povrede. Uprkos povredi, Popović je zadržao vedar duh i našalio se na svoj račun. Poznati voditelj RTS-a Stefan Popović trenutno se nalazi u Beču odakle izveštava sa ovogodišnje… »
Voditelj RTS doživeo nezgodu pred prvo polufinale: Stefan Popović se oglasio iz Beča s flasterom na glavi (foto)
Kurir pre 7 sati
Voditelj RTS, Stefan Popović, koji izveštava sa Evrovizije u Beču, pred današnje prvo polufinale je doživo malu nezgodu. Naime, Popović se povredio, i to pred važan dan za Srbiju i naše predstavnike, s obzirom na to da grupa Lavina nastupa večeras pod… »
Voditelj RTS se povredio pred prvo polufinale: Stefan Popović se oglasio iz Beča
Telegraf pre 7 sati
Voditelj RTS, Stefan Popović, izveštava sa Evrovizije u Beču, a pred današnje prvo polufinale dogodila mu se mala nezgoda. Naime, Popović se povredio i to pred važan dan za Srbiju i našeg predstavnika. On je povredio glavu, tačnije slepoočnicu, a o tome… »
Skandal pred početak Evrovizije: Traže diskvalifikaciju Rumunije zbog jedne stvari, odmah se oglasila
Mondo pre 9 sati
Rumunska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Aleksandra Čapitanesku, koja nastupa na drugoj polufinalnoj večeri našla se na udaru kritika zbog numere kojom se predstavlja na takmičenju "Choke me". Pesma je izazvala oštre reakcije aktivista… »
Skandal na Evroviziji pred prvo polufinale: Traže diskvalifikaciju rumunske predstavnice zbog reči njene pesme: Evo kako se…
Blic pre 10 sati
Pravne i medicinske stručnjakinje upozoravaju na rizike i opasnost popularizovanja prakse gušenja kroz ovakvu muzičku promociju. Pevačica odbacuje optužbe, ističući da je reč o umetničkom izrazu i simbolici emocionalnog pritiska. Rumunska predstavnica na… »
Skandal na Evroviziji! Traže diskvalifikaciju predstavnice Rumunije zbog stihova iz njene pesme, odmah se oglasila.
Kurir pre 10 sati
Rumunska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Aleksandra Čapitanesku, našla se u središtu skandala zbog pesme „Choke Me“. Numera je izazvala oštre reakcije aktivista, stručnjaka i dela javnosti koji upozoravaju da tekst može normalizovati opasne… »
"Želim da me daviš": Ljudi traže diskvalifikaciju rumunske pesme sa Evrovizije jer smatraju da podstiče nasilje nad ženama
Nova pre 12 sati
Rumunska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji našla se u centru velike polemike nakon što je njena pesma „Choke Me“ izazvala burne reakcije stručnjaka, aktivista i dela publike zbog tematike koja se odnosi na seksualno gušenje. Numera pevačice… »
Vesti dana »
Tramp krenuo za Kinu da ubedi Sija da utiče na Iran da prihvati uslove SAD za okončanje rata
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Cedevita Olimpija od velikog minusa do majstorice protiv Crvene zvezde u plej-ofu ABA lige
Danas pre 2 satajoš 1 povezana