Povezane vesti

(Foto) "Nisam mogao da uđem u aparat za magnetnu rezonancu" Naš voditelj imao 173 kilograma, smršao 40 kg i danas je drugi…

(Foto) "Nisam mogao da uđem u aparat za magnetnu rezonancu" Naš voditelj imao 173 kilograma, smršao 40 kg i danas je drugi…

Blic pre 8 sati
Psihoterapija mu je pomogla da razume uzroke svog prejedanja i da se izbori sa emocijama koje je hranom pokušavao da nadomesti. Zbog viška kilograma suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim i psihičkim problemima, uključujući i strah od smrti. Poznati… »
"Nisam mogao da uđem u aparat za magnetnu rezonancu, bukvalno sam bio invalid": Zeka Milioner je imao 173 kilograma, a onda…

"Nisam mogao da uđem u aparat za magnetnu rezonancu, bukvalno sam bio invalid": Zeka Milioner je imao 173 kilograma, a onda…

Nova pre 8 sati
Voditelj kviza "Želite li da postanete milioner" Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner, otvoreno je progovorio o gojaznošću i periodu kada je imao 173 kilograma, što ga je dovelo do ozbiljnih zdravstvenih i psihičkih problema. U tom periodu stručna… »
"Nisam mogao da uđem u aparat za magnetnu rezonancu": Ivan Zeljković priznao da je imao 173 kilograma (foto)

"Nisam mogao da uđem u aparat za magnetnu rezonancu": Ivan Zeljković priznao da je imao 173 kilograma (foto)

Mondo pre 12 sati
Voditelj kviza "Želite li da postanete milioner" Ivan Zeljković, otkrio je u jednoj emisiji kako je skinuo višak kilograma, kao i da je u jednom trenutku vaga pokazivala 173 kg. “Meni je psihoterapija mnogo pomogla. Kroz hranu sam pokušavao da… »

Vesti dana »