Povezane vesti
Ovo ne pamte ni najstariji seljani! Čudo na farmi miladovića u Velikom Šiljegovcu: Krava Jana otelila četiri teleta
Dnevnik 12.05.2026
Dolina Ribarske reke, u odnosu na površinu od 15 kvadratnih kilometara, ima najviše farmi u tom delu Srbije, za uzgoj junadi simentalske rase, i oko 2.000 grla. Pre nekoliko dana u Velikom Šiljegovcu, na farmi Ivana Miladinovića, krava je otelila 4… »
Čudo neviđeno u srpskom selu! Dogodilo se nešto što ne pamte ni najstariji građani: "Ovo je redak slučaj"
Telegraf 12.05.2026
Dolina Ribarske reke, u odnosu na površinu od 15 kvadratnih kilometara, ima najviše farmi u tom delu Srbije, za uzgoj junadi simentalske rase, i oko 2.000 grla. Pre nekoliko dana u Velikom Šiljegovcu, na farmi Ivana Miladinovića, krava je otelila 4… »
Krava otelila četiri teleta na farmi Miladinovića u Velikom Šiljegovcu
RTS 12.05.2026
Vesti dana »
Objavljene nove cene goriva u Srbiji: Za koliko poskupljuju benzin i dizel?
Insajder pre 22 minutajoš 25 povezanih
(BLOG) Poplave u Nepalu: Raste broj mrtvih, strah od novog talasa - državljanka Srbije među nestalima
N1 Info pre 17 minutajoš 25 povezanih
"Ja ne znam koji fudbal mi igramo!" Partizan raspametio Špance, Čumić sve otkrio
Večernje novosti pre 12 minutajoš 39 povezanih