Povezane vesti
"Mnogo mi ga je žao" Voditelj "Evrovizije" se na sceni pojavio u kombinezonu i čipkanoj košulji, Duška Vučinić ga odmah…
Blic pre 8 sati
Njegov neobičan stajling, koji je uključivao kombinezon i čipkanu košulju s dekolteom, izazvao je reakciju komentatorke Duške Vučinić. Duška je objasnila tehnički razlog uključenja voditelja, a potom i oštro prokomentarisala njegov izbor odeće. Tokom… »
"Zaista ga stilista ne voli": Duška Vučinić isprozivala voditelja Evrovizije
Nova pre 8 sati
Duška Vučinić i ove godine radi prenos Pesme Evrovizije na RTS-u. Voditelj Mihaela Ostrovskog najavljivao je narednog takmičara, a novinarka RTS-a Duška Vučinić iskoristila je priliku da prokomentariše njegov stajling na svoj način: - Znate da kad se… »
Duška Vučinić u 30 sekundi urnisala voditelja Evrovizije: Ovo je bilo bolno slušati, ponizila ga kao niko
Mondo pre 8 sati
Nije retkost da su voditelji Evrovizije neretko zanimljivi podjednako kao takmičari, međutim, razlog nije uvek za pohvalu. Iako se organizatori trude iz godine i godinu da nadmaše prethodnike, ne ide im to uvek od ruke, što se pokazalo i u slučaju… »
"Stvarno mi ga je mnogo žao": Duška isprozivala voditelja Evrovizije, zbog njenih opaski Srbija umire od smeha
Kurir pre 8 sati
Tokom prvog polufinala Evrovizije 2026 u Beču, nakon petog nastupa po redu, usledila je kratka pauza zbog promene rekvizita na sceni. U tom trenutku u programu se pojavio voditelj Mihael Ostrovski, koji je najavio narednog takmičara. Ipak, gledaocima u… »
"Stvarno mi ga je mnogo žao": Duška isponižavala voditelja Evrovizije: Za 30 sekundi ga unakazila
Telegraf pre 8 sati
Nakon što je završen peti nastup po redu na prvom polufinalu, zbog promene rekvizita na sceni, na kratko je prikazan voditelj Mihael Ostrovski. On je i najavio sledećeg takmičara, međutim, Duška Vučinić je morala da prokomentariše i njegov kostim. -… »
Vesti dana »
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 9 minutajoš 8 povezanih
Juče četiri, danas šest sati: Kamioni opet „čame“ na granici sa Hrvatskom
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Tramp krenuo za Kinu da ubedi Sija da utiče na Iran da prihvati uslove SAD za okončanje rata
Beta pre 6 satijoš 1 povezana