Povezane vesti
"Mnogo mi ga je žao" Voditelj "Evrovizije" se na sceni pojavio u kombinezonu i čipkanoj košulji, Duška Vučinić ga odmah…
Blic 12.05.2026
Njegov neobičan stajling, koji je uključivao kombinezon i čipkanu košulju s dekolteom, izazvao je reakciju komentatorke Duške Vučinić. Duška je objasnila tehnički razlog uključenja voditelja, a potom i oštro prokomentarisala njegov izbor odeće. Tokom… »
"Zaista ga stilista ne voli": Duška Vučinić isprozivala voditelja Evrovizije
Nova 12.05.2026
Duška Vučinić i ove godine radi prenos Pesme Evrovizije na RTS-u. Voditelj Mihaela Ostrovskog najavljivao je narednog takmičara, a novinarka RTS-a Duška Vučinić iskoristila je priliku da prokomentariše njegov stajling na svoj način: - Znate da kad se… »
"Stvarno mi ga je mnogo žao": Duška isprozivala voditelja Evrovizije, zbog njenih opaski Srbija umire od smeha
Kurir 12.05.2026
Tokom prvog polufinala Evrovizije 2026 u Beču, nakon petog nastupa po redu, usledila je kratka pauza zbog promene rekvizita na sceni. U tom trenutku u programu se pojavio voditelj Mihael Ostrovski, koji je najavio narednog takmičara. Ipak, gledaocima u… »
Duška Vučinić u 30 sekundi urnisala voditelja Evrovizije: Ovo je bilo bolno slušati, ponizila ga kao niko
Mondo 12.05.2026
Nije retkost da su voditelji Evrovizije neretko zanimljivi podjednako kao takmičari, međutim, razlog nije uvek za pohvalu. Iako se organizatori trude iz godine i godinu da nadmaše prethodnike, ne ide im to uvek od ruke, što se pokazalo i u slučaju… »
"Stvarno mi ga je mnogo žao": Duška isponižavala voditelja Evrovizije: Za 30 sekundi ga unakazila
Telegraf 12.05.2026
Nakon što je završen peti nastup po redu na prvom polufinalu, zbog promene rekvizita na sceni, na kratko je prikazan voditelj Mihael Ostrovski. On je i najavio sledećeg takmičara, međutim, Duška Vučinić je morala da prokomentariše i njegov kostim. -… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli u manje od minut: Najmanje 235 mrtvih, ispod ruševina se čuju pozivi u pomoć
BBC News pre 13 minutajoš 21 povezana
Japan i Švedska bratski do prolaza, imamo kandidata i za najgori tim Mundijala: Holandska grupa saznala epilog!
Hot sport pre 37 minutajoš 16 povezanih
Obavezno spremite zalihe: Danas bez vode ovaj deo Beograda
Večernje novosti pre 2 satajoš 8 povezanih