Povezane vesti
Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju, reforme koje EU čeka se ne dešavaju
Vranje news 13.05.2026
Vranje - Profesor Vladimir Prebilič, poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih, za N1 je rekao da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka - ne dešavaju. "Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije - želimo da je… »
Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju
Radio 021 13.05.2026
Profesor poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih Vladimir Prebilič rekao je da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka - ne dešavaju. "Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije - želimo da je demokratija jaka, da… »
Evroposlanik Prebilič: Nije na strani Brisela da nešto odradi, nego na srpskom rukovodstvu
Danas 12.05.2026
Profesor Vladimir Prebilič, poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih, za N1 je rekao da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka – ne dešavaju. „Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije – želimo da je demokratija… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane
Snažno nevreme stiglo u Srbiju: Krupan grad zabeleo krovove, duva olujni vetar, čeka nas ozbiljan haos
Telegraf pre 1 danjoš 117 povezanih
Kosovski tužilac o uhapšenima: Sva petorica su bili policajci tokom masakra u Račku
Serbian News Media pre 5 satijoš 39 povezanih