Povezane vesti

Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju, reforme koje EU čeka se ne dešavaju

Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju, reforme koje EU čeka se ne dešavaju

Vranje news pre 9 sati
Vranje - Profesor Vladimir Prebilič, poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih, za N1 je rekao da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka - ne dešavaju. "Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije - želimo da je… »
Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju

Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju

Radio 021 pre 10 sati
Profesor poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih Vladimir Prebilič rekao je da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka - ne dešavaju. "Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije - želimo da je demokratija jaka, da… »
Evroposlanik Prebilič: Nije na strani Brisela da nešto odradi, nego na srpskom rukovodstvu

Evroposlanik Prebilič: Nije na strani Brisela da nešto odradi, nego na srpskom rukovodstvu

Danas pre 18 sati
Profesor Vladimir Prebilič, poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih, za N1 je rekao da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka – ne dešavaju. „Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije – želimo da je demokratija… »

Vesti dana »