Povezane vesti
Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju, reforme koje EU čeka se ne dešavaju
Vranje news 13.05.2026
Vranje - Profesor Vladimir Prebilič, poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih, za N1 je rekao da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka - ne dešavaju. "Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije - želimo da je… »
Evroposlanik Prebilič: Situacija nije povoljna za Srbiju
Radio 021 13.05.2026
Profesor poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih Vladimir Prebilič rekao je da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka - ne dešavaju. "Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije - želimo da je demokratija jaka, da… »
Evroposlanik Prebilič: Nije na strani Brisela da nešto odradi, nego na srpskom rukovodstvu
Danas 12.05.2026
Profesor Vladimir Prebilič, poslanik Evropskog parlamenta iz grupe Zelenih, za N1 je rekao da situacija nije povoljna za Srbiju, kao i da se reforme koje EU čeka – ne dešavaju. „Mi ne tražimo ništa loše od rukovodstva Srbije – želimo da je demokratija… »
Vesti dana »
Najnoviji izveštaj! 485 ljudi, 33 mašine i 5 helikoptera gase požar u Deliblatskoj peščari, borba se nastavlja
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 4 satijoš 101 povezana
Trgovinski rat sve bliži: SAD udarile Kanadu carinama od 50 odsto, Otava uzvraća
IndeksOnline pre 5 satijoš 26 povezanih
Đoković dobio najbolje vesti iz Sinsinatija: Silno ga je obradovao meč koji sigurno nije ni gledao
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih