Povezane vesti
"Sa njima sam jeo, pio, a sada..." Darko Lazić zgrožen kolegama koji su se reklamirali na sahrani njegovog brata: Otkrio šok…
Kurir 13.05.2026
Pevač Darko Lazić precrtao je brojne kolege nakon porodične tragedije koju je imao pre dva meseca. Naime, Darku je poginuo rođeni brat Dragan, a u emisiji "Amidži šou" priznao da li stoji iza izjave da su se pojedine njegove kolege reklamirale kada su… »
Od Darka Lazića se njegov brat opraštao mesecima, kao da je predosetio smrt: "Grlio me i pričao: Volim te"
Telegraf 13.05.2026
Pevač Darko Lazić sinoć je gostovao u Amidži šou gde je govorio svom velikom bolu zbog gubitka brata Dragana Lazića. Darko je progovorio o nastupima kojima se vratio a kojih ima mnogo. - Ja se na svakog mom nastupu smejem, i toliko emotivno doživljavam… »
"Bio sam i ja u koloni, rekao je da ne može više da diše": Darko sa suzama u očima o pogibiji brata Dragana
Mondo 13.05.2026
Folk pevač Darko Lazić suočio se sa velikom porodičnom tragedijom kada je 11. marta izgubio rođenog brata Dragana, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Pevač je sada, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, prvi put otvorenije govorio o bolnom… »
Darko Lazić razočaran u kolege sa estrade: Otkrio šta su radili na sahrani njegovog brata: "Mislio sam da su mi prijatelji"
Blic 13.05.2026
Naglasio je da je naučio da prašta i lažne prijatelje, ali im ne može zaboraviti neiskrenost. Iako njegov brat nije voleo brzu vožnju, stradao je u udesu na motoru, što je Darka dodatno pogodilo, ali ga nije odvratilo od vožnje motora. Pevač Darko Lazić… »
Darko Lazić besan kao ris: Prvi put otkrio šta su uradile njegove kolege na sahrani brata Dragana
Mondo 13.05.2026
Folk pevač Darko Lazić gostovao je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je otvoreno i bez zadrške progovorio o stvarima sa kojima se susreo nakon stravične tragedije koja je zadesila njegovu porodicu i smrti brata. Pevač je istakao da i dalje stoji… »
"Neko ti ubije brata, svašta mi je padalo na pamet", Darko Lazić o čoveku koji je izazvao saobraćajku
Telegraf 13.05.2026
Pevač Darko Lazić progovorio je o porodičnoj tragediji nakon što je njegov brat Dragan Lazić nastradao u saobraćajnoj nesreći 11. marta. Gostujući u emisiji "Amidži šou", Darko je podelio teške i emotivne trenutke kroz koje prolazi od gubitka brata. -… »
"Gurali su se u prvi plan!" Darko Lazić razočaran kolegama na sahrani brata: "Mislio sam da su mi prijatelji"
Telegraf 13.05.2026
Pevač Darko Lazić progovorio je o teškom periodu nakon porodične tragedije i smrti brata Dragana Lazića, ističući da ga je u tim trenucima dodatno pogodilo ponašanje pojedinih kolega sa estrade. Gostujući u emisiji "Amidži šou", Darko je bez ustručavanja… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Pezeškijan brani sporazum sa Vašingtonom
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 22 povezane
Francuzi žele osvetu za Beograd! Vembanjama dobio ozbiljno pojačanje pred novi okršaj sa Jokićem i "orlovima"
Kurir pre 3 satajoš 25 povezanih
Tramp: Kanada neće moći da naplaćuje ogromne carine na poljoprivredne proizvode iz SAD
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih