Povezane vesti

"Sa njima sam jeo, pio, a sada..." Darko Lazić zgrožen kolegama koji su se reklamirali na sahrani njegovog brata: Otkrio šok…

"Sa njima sam jeo, pio, a sada..." Darko Lazić zgrožen kolegama koji su se reklamirali na sahrani njegovog brata: Otkrio šok…

Kurir pre 38 minuta
Pevač Darko Lazić precrtao je brojne kolege nakon porodične tragedije koju je imao pre dva meseca. Naime, Darku je poginuo rođeni brat Dragan, a u emisiji "Amidži šou" priznao da li stoji iza izjave da su se pojedine njegove kolege reklamirale kada su… »
Od Darka Lazića se njegov brat opraštao mesecima, kao da je predosetio smrt: "Grlio me i pričao: Volim te"

Od Darka Lazića se njegov brat opraštao mesecima, kao da je predosetio smrt: "Grlio me i pričao: Volim te"

Telegraf pre 7 sati
Pevač Darko Lazić sinoć je gostovao u Amidži šou gde je govorio svom velikom bolu zbog gubitka brata Dragana Lazića. Darko je progovorio o nastupima kojima se vratio a kojih ima mnogo. - Ja se na svakog mom nastupu smejem, i toliko emotivno doživljavam… »
"Bio sam i ja u koloni, rekao je da ne može više da diše": Darko sa suzama u očima o pogibiji brata Dragana

"Bio sam i ja u koloni, rekao je da ne može više da diše": Darko sa suzama u očima o pogibiji brata Dragana

Mondo pre 7 sati
Folk pevač Darko Lazić suočio se sa velikom porodičnom tragedijom kada je 11. marta izgubio rođenog brata Dragana, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Pevač je sada, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, prvi put otvorenije govorio o bolnom… »
Darko Lazić razočaran u kolege sa estrade: Otkrio šta su radili na sahrani njegovog brata: "Mislio sam da su mi prijatelji"

Darko Lazić razočaran u kolege sa estrade: Otkrio šta su radili na sahrani njegovog brata: "Mislio sam da su mi prijatelji"

Blic pre 8 sati
Naglasio je da je naučio da prašta i lažne prijatelje, ali im ne može zaboraviti neiskrenost. Iako njegov brat nije voleo brzu vožnju, stradao je u udesu na motoru, što je Darka dodatno pogodilo, ali ga nije odvratilo od vožnje motora. Pevač Darko Lazić… »
Darko Lazić besan kao ris: Prvi put otkrio šta su uradile njegove kolege na sahrani brata Dragana

Darko Lazić besan kao ris: Prvi put otkrio šta su uradile njegove kolege na sahrani brata Dragana

Mondo pre 10 sati
Folk pevač Darko Lazić gostovao je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je otvoreno i bez zadrške progovorio o stvarima sa kojima se susreo nakon stravične tragedije koja je zadesila njegovu porodicu i smrti brata. Pevač je istakao da i dalje stoji… »
"Neko ti ubije brata, svašta mi je padalo na pamet", Darko Lazić o čoveku koji je izazvao saobraćajku

"Neko ti ubije brata, svašta mi je padalo na pamet", Darko Lazić o čoveku koji je izazvao saobraćajku

Telegraf pre 10 sati
Pevač Darko Lazić progovorio je o porodičnoj tragediji nakon što je njegov brat Dragan Lazić nastradao u saobraćajnoj nesreći 11. marta. Gostujući u emisiji "Amidži šou", Darko je podelio teške i emotivne trenutke kroz koje prolazi od gubitka brata. -… »
"Gurali su se u prvi plan!" Darko Lazić razočaran kolegama na sahrani brata: "Mislio sam da su mi prijatelji"

"Gurali su se u prvi plan!" Darko Lazić razočaran kolegama na sahrani brata: "Mislio sam da su mi prijatelji"

Telegraf pre 11 sati
Pevač Darko Lazić progovorio je o teškom periodu nakon porodične tragedije i smrti brata Dragana Lazića, ističući da ga je u tim trenucima dodatno pogodilo ponašanje pojedinih kolega sa estrade. Gostujući u emisiji "Amidži šou", Darko je bez ustručavanja… »

Vesti dana »