Povezane vesti
Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
BBC News pre 30 dana
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Mrzim injekcije i jednom… »
Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
Danas pre 30 dana
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »
Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
NIN pre 30 dana
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »
Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
Južne vesti pre 30 dana
Getty Images Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno… »
Radio 021 pre 30 dana
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Getty Images Mrzim… »
Vesti dana »
Bosna i Hercegovina vodi protiv Kanade u startu na Mundijalu u Torontu
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 31 povezana
Stradao motociklista iz Srbije u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 34 povezane
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih
Američki zvaničnik izneo detalje o glavnim tačkama sporazuma SAD i Irana
Nova pre 31 minutajoš 33 povezane