Povezane vesti
Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
BBC News 13.05.2026
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Mrzim injekcije i jednom… »
Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
Danas 13.05.2026
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »
Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
NIN 13.05.2026
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »
Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
Južne vesti 13.05.2026
Getty Images Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno… »
Radio 021 13.05.2026
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Getty Images Mrzim… »
Vesti dana »
Tramp najavio potpisivanje sporazuma sa Iranom za danas, Teheran dovodi u pitanje vremenski okvir
Serbian News Media pre 20 minutajoš 27 povezanih
Svet gleda u čudu: Maroko uspeo što nikada nije niko na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 49 minutajoš 36 povezanih
Presek stanja na Svetskom prvenstvu: Amerika i Australija se izdvajaju u „grupi smrti“, Brazil nema mnogo prava na kiks!
Hot sport pre 1 satjoš 19 povezanih