Povezane vesti

Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu

Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu

BBC News pre 6 sati
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Mrzim injekcije i jednom… »
Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu

Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu

Danas pre 6 sati
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »

NIN pre 6 sati
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »

Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno… »

Radio 021 pre 6 sati
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Getty Images Mrzim… »

Vesti dana »