Povezane vesti
Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
BBC News 13.05.2026
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Mrzim injekcije i jednom… »
Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
Danas 13.05.2026
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »
Hoće li oduzimati decu zbog 'vaspitnih ćuški': Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
NIN 13.05.2026
Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno dozivaju… »
Radio 021 13.05.2026
Dok su jedni objašnjavali da je 'sve ovo napravljeno kako bi se udaljili od tradicionalne porodice i odnosa između roditelja i dece', ima i onih koji kažu da je konačno došao momenat da se objasni da 'batina nije iz raja izašla'. Getty Images Mrzim… »
Hoće li oduzimati decu zbog ‘vaspitnih ćuški’: Polemike u Srbiji o porodičnom zakonu
Južne vesti 13.05.2026
Getty Images Mrzim injekcije i jednom sam se kao šestogodišnjakinja sakrila od roditelja kako me ne bi odveli da mi daju penicilin. Činilo mi se da sam satima sedela sklupčana između dva automobila blizu kuće, posmatrajući ih kako me traže i beznadežno… »
Vesti dana »
Veliki šumski požar se približava Bordou, evakuisano nekoliko predgrađa
Beta pre 11 minutajoš 19 povezanih
Spremite se za preokret: Detaljna vremenska prognoza za narednih 10 dana
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Važna vest za sve vozače: Vlada produžila niže akcize na gorivo, evo do kada važi olakšica
Kurir pre 51 minutajoš 12 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Beta pre 26 minutajoš 7 povezanih
Najnovije stanje na putevima: Ako ovog vikenda putujete, ove informacije mogu vam uštedeti vreme i živce
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih