Повезане вести
"Ја сам та жена о којој прича Флорентино Перез" Први човек Реала срамно понизио новинарку - она му брутално узвратила ударац…
Курир 13.05.2026
Председник Реал Мадрида, Флорентино Перез, запрепастио је јавност скандалозним коментарима на рачун новинарке листа "АБЦ". Уместо да говори о катастрофалним резултатима и кризи у свом клубу, Флорентино је на конференцији за… »
Огласила се дама коју је Перез јавно понизио: Узвратила му жестоко, а онда запретила да ће објавити његове тајне
Нова 13.05.2026
Флорентино Перез, председник Реал Мадрида, очекивано је и те како нервозан јер је у његовом клубу дошло до епског распада. "Краљевићи" годинама нису изгледали овако лоше. На конференцији на којој је требало да говори о хаосу у… »
Огласила се жена коју је председник Реала јавно понизио: "Ја сам та о којој причаш, ево шта ја знам о теби"
Телеграф 13.05.2026
Председник Реал Мадрида, Флорентино Перез, изазвао је прави земљотрес у спортској јавности Шпаније, али и целог света. На историјској конференцији за медије, која је требало да се бави кризом у "краљевском клубу", Перез је… »
Вести дана »
Имамо најлепши гол Мундијала: Нестварна мајсторија којом је дебитант матирао голмана светског шампиона
Курир пре 39 минутајош 53 повезане
У Републици Српској Дан жалости, 34 године од страдања Срба у Подрињу и Бирчу
Инсајдер пре 1 сатјош 8 повезаних
Хитна помоћ у Београду: Тешко повређен младић, пао са камиона, три саобраћајке са лакше повређенима
Данас пре 1 сатјош 8 повезаних
Ухапшен мушкарац у Новом Саду: За њим било расписано више потерница, имао пиштољ са метком у цеви
Еуроневс пре 35 минутајош 19 повезаних