Povezane vesti
"Ja sam ta žena o kojoj priča Florentino Perez" Prvi čovek Reala sramno ponizio novinarku - ona mu brutalno uzvratila udarac…
Kurir pre 30 dana
Predsednik Real Madrida, Florentino Perez, zaprepastio je javnost skandaloznim komentarima na račun novinarke lista "ABC". Umesto da govori o katastrofalnim rezultatima i krizi u svom klubu, Florentino je na konferenciji za medije ušao u oštar sukob sa… »
Oglasila se dama koju je Perez javno ponizio: Uzvratila mu žestoko, a onda zapretila da će objaviti njegove tajne
Nova pre 30 dana
Florentino Perez, predsednik Real Madrida, očekivano je i te kako nervozan jer je u njegovom klubu došlo do epskog raspada. "Kraljevići" godinama nisu izgledali ovako loše. Na konferenciji na kojoj je trebalo da govori o haosu u Realu prešao je granicu… »
Oglasila se žena koju je predsednik Reala javno ponizio: "Ja sam ta o kojoj pričaš, evo šta ja znam o tebi"
Telegraf pre 30 dana
Predsednik Real Madrida, Florentino Perez, izazvao je pravi zemljotres u sportskoj javnosti Španije, ali i celog sveta. Na istorijskoj konferenciji za medije, koja je trebalo da se bavi krizom u "kraljevskom klubu", Perez je prešao granicu i direktno… »
Vesti dana »
Penjaroja: "Ostaje nam samo da sledeće sezone odemo korak dalje"
Sportske.net pre 1 satjoš 37 povezanih
Sud produžio pritvor bivšem čelniku beogradske policije do 30 dana
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 41 povezana
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Euronews pre 7 satijoš 27 povezanih