Povezane vesti

„To mu zameram strašno“: Hrvatski selektor otkrio da je Filip Filipović odbio da zaigra za „kockaste“

„To mu zameram strašno“: Hrvatski selektor otkrio da je Filip Filipović odbio da zaigra za „kockaste“

Danas pre 1 sat
Filip Filipović je stavio tačku na svoju karijeru i definitvno će ostati upamćen kao jedan od najboljih vaterpolista u istoriji. Kada je završio karijeru u selekciji Srbije dobio je predlog da zaigra za Hrvatsku. – Šta reći o mom dragom Fići. Pre svega… »
Rat mu prekinuo priču u Zvezdi, uzeo pušku u ruke i vratio se u Hrvatsku! Izgubio ćerku u horor nesreći, a sada je otkrio -…

Rat mu prekinuo priču u Zvezdi, uzeo pušku u ruke i vratio se u Hrvatsku! Izgubio ćerku u horor nesreći, a sada je otkrio -…

Kurir pre 3 sata
Vest da je legendarni srpski vaterpolista, Filip Filipović, završio karijeru potresla je svet vaterpola. Filipović je u Sjedinjenim Američkim Državama stavio tačku na jednu od najvećih karijera u istoriji ovog sporta i to - na svoj način! Peharom, golom… »
Hrvati hteli da otmu Filipa Filipovića: "Molio sam ga da uzme pasoš i igra za nas, zameram mu što nije"

Hrvati hteli da otmu Filipa Filipovića: "Molio sam ga da uzme pasoš i igra za nas, zameram mu što nije"

Telegraf pre 5 sati
Ivica Tucak, selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske, otkrio je da je svojevremeno pokušao da privoli Filipa Filipovića da zaigra za "kockaste", nakon što se levoruki bombarder oprostio od kapice Srbije! Filipović je nedavno završio karijeru, o tome… »
Hrvatska htela da "otme" Srbiji Filipa Filipovića! Čuveni Hrvat otvorio dušu i otkrio nepoznatu priču: Molio sam ga da uzme…

Hrvatska htela da "otme" Srbiji Filipa Filipovića! Čuveni Hrvat otvorio dušu i otkrio nepoznatu priču: Molio sam ga da uzme…

Kurir pre 8 sati
Vest da je legendarni srpski vaterpolista, Filip Filipović, završio karijeru potresla je svet vaterpola. Filipović je u Sjedinjenim Američkim Državama stavio tačku na jednu od najvećih karijera u istoriji ovog sporta i to - na svoj način! Peharom, golom… »
CEO region je zatečen! Hrvati hteli da ukradu Srbiji najboljeg vaterpolistu sveta

CEO region je zatečen! Hrvati hteli da ukradu Srbiji najboljeg vaterpolistu sveta

Večernje novosti pre 10 sati
KAKAV bi to zemljotres izazvalo! Sreća, pa se nije desilo, za sve strane na Balkanu! Dimitrije Vasiljevic / Alamy / Profimedia No, krenimo redom! Legendarni vaterpolista Filip Filipović nedavno je završio karijeru u 40. godini. A za reprezentaciju Srbije… »

Vesti dana »