Povezane vesti

Pevačica se razvela u tajnosti, pa nestala sa estrade Sina odgajala sama i radi na preporuku: "Radim kad me pozovu" (foto)

Pevačica se razvela u tajnosti, pa nestala sa estrade Sina odgajala sama i radi na preporuku: "Radim kad me pozovu" (foto)

Blic pre 28 minuta
Sina Vasilija zajedno odgajaju, 'Otac je stalno prisutan i uvek pomaže' Pevačica i dalje nije odustala od muzike, zbog čega je i te kako hvale Poznata srpska pevačica Jelena Broćić (49), koju publika najviše pamti po čuvenom hitu "Bele rade", danas živi… »
Pevačica se razvela u tajnosti, pa nestala sa estrade. Sina odgajala sama, a po tezgama ide samo na preporuku: "Idem kad me…

Pevačica se razvela u tajnosti, pa nestala sa estrade. Sina odgajala sama, a po tezgama ide samo na preporuku: "Idem kad me…

Kurir pre 7 sati
Poznata srpska pevačica Jelena Broćić, koju publika najviše pamti po hitu „Bele rade“, danas vodi mirniji život i retko se pojavljuje u javnosti. Ona se povukla sa estrade i iz medija kako bi se u potpunosti posvetila porodici i privatnom životu. Uz… »

Vesti dana »