Povezane vesti

Elma Sinanović otkrila pravu istinu o svom odnosu sa Eminom Jahović, pa pomenula Sašu Popovića: "Neprijatno..."

Elma Sinanović otkrila pravu istinu o svom odnosu sa Eminom Jahović, pa pomenula Sašu Popovića: "Neprijatno..."

Telegraf pre 15 sati
Poznata folk pevačica Elma Sinanović progovorila je o svom poslovnom i privatnom životu, otkrivši neke manje poznate detalje. Osim toga, Elma se prisetila svojih početaka na estradi, progovorila je o svojoj sugrađanki i koleginici Emini Jahović ali i o… »
Elma Sinanović razvezala jezik o počecima Emine Jahović, dotakla se i sukoba sa Sašom Popovićem: "Neprijatno mi je"

Elma Sinanović razvezala jezik o počecima Emine Jahović, dotakla se i sukoba sa Sašom Popovićem: "Neprijatno mi je"

Blic pre 16 sati
Elma je objasnila da njena ćerka Hulija voli da peva, ali trenutno ne planira karijeru u muzici. Izjavila je da joj je porodični prijatelj oteo firmu i ostavio dug od 120 miliona dinara, ali veruje u pravosudni sistem. Poznata folk pevačica Elma… »
"Oni su radili kako sam ih savetovala" Elma Sinanović bez dlake na jeziku progovorila o Emini Jahović, a evo šta je rekla za…

"Oni su radili kako sam ih savetovala" Elma Sinanović bez dlake na jeziku progovorila o Emini Jahović, a evo šta je rekla za…

Kurir pre 17 sati
Folk pevačica Elma Sinanović gostovala sinoć u emisiji Amidži šou, gde je govorila o prvim muzičkim koracima svoje nekadašnje sugrađanke Emina Jahović, kojoj je, kako kaže, pomogla na početku karijere. Na samom početku razgovora osvrnula se i na odluku… »

Vesti dana »