Povezane vesti
Gudurić se obratio Janu Veselom: Hvala ti na svemu, uz tebe sam postao bolji igrač i čovek
Danas pre 23 dana
Češki košarkaš Jan Veseli objavio je kraj profesionalne karijere krajem sezone. Veseli je najbolji i najduži igrački period proveo u Fenerbahčeu (2014-2022), sa kojim je 2017. godine osvojio Evroligu, a bio je i MVP tog takmičenja u sezoni 2018/19… »
Gudurić poslao poruku Veselom: Uživaj u penziji čiča, sad imamo vremena da učimo ćirilicu
Večernje novosti pre 23 dana
JAN Veseli će na kraju sezone okončati bogatu košarkašku karijeru, a Marko Gudurić je nekadašnjem saigraču poslao emotivnu poruku. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Njih dvojica su zajedno nastupala za Fenerbahče, a srpski reprezentativac ne zaboravlja… »
Marko Gudurić emotivan: „Veseli, sada ćeš imati vremena da učimo tu ćirilicu!“
Hot sport pre 23 dana
Veliki su prijatelji već dugi niz godina! Jan Veseli odlučio je da stavi tačku na veličanstvenu karijeru na kraju sezone 2025/26. Češki centar završava profesionalni put posle gotovo 20 godina vrhunske košarke, tokom kojih je ostavio dubok trag u… »
"Brate moj, osećam potrebu da ti ovo kažem": Marko Gudurić javno poslao dirljivu poruku Janu Veselom
Mondo pre 23 dana
Srpski evroligaški as Marko Gudurić (31) javno i dirljivo se oprostio od Jana Veselog (36), svog dugogodišnjeg saigrača iz Fenerbahčea. Jedan od najvećih centara u istoriji Evrolige odlazi u penziju i "Gudura" mu je tim povodom poslao emotivnu poruku… »
Emotivna poruka Marka Gudurića: "Uživaj u penziji čiča"
B92 pre 23 dana
Nekadašnji saigrači iz Fenerbahčea, Marko Gudurić i Jan Veseli, oprostili su se jedan od drugog na emotivan način nakon što je češki centar odlučio da završi profesionalnu karijeru. Srpski reprezentativac oglasio se dirljivom porukom na društvenim… »
"Hvala ti za svaku kiselu...": Emotivna poruka Gudurića za Veselog, podsetio ga na obećanje koje mu je dao kad završi karijeru…
Nova pre 23 dana
Košarkaški svet se oprašta od jednog od najomiljenijih stranaca u istoriji srpske košarke – legendarni Jan Veseli odlučio je da završi svoju prebogatu karijeru. Povlačenje popularnog "Letećeg Čeha" izazvalo je lavinu reakcija, a najviše pažnje privukla… »
Marko Gudurić uputio dirljivu poruku bivšem asu Partizana: Brate moj, hvala ti za svaku čašu vina, kaficu i kiselu! Postao sam…
Kurir pre 23 dana
Kao grom iz vedra neba u utorak je odjeknula vest da je Jan Veseli odlučio da stavi tačku na svoju bogatu košarkašku karijeru, a emotivne reakcije stižu sa svih strana. Poruke zahvalnosti navijača Partizana, Fenerbahčea, Barselone - klubova u kojima je… »
Gudurićeva dirljiva poruka Veselom: Brate moj…
Sport klub pre 23 dana
Ne može se reći da je Jan Veseli šokirao odlukom da se povuče iz košarke, ali sigurno je imao još sezonu-dve u sebi. Ipak, prelomio je da ode u penziju, a lepu oproštajnu poruku napisao mu je Marko Gudurić. Veseli i Gudurić bili su saigrači u Fenerbahčeu… »
Gudurić emotivno ispratio bivšeg košarkaša Partizana u penziju: "Hvala za svaku čašu vina, kaficu, kiselu..."
Telegraf pre 23 dana
Košarkaški svet oprašta se od legendarnog Jana Veselog, koji je odlučio da stavi tačku na svoju prebogatu karijeru, a jedna od najemotivnijih poruka stigla je od njegovog nekadašnjeg saigrača Marka Gudurića. Srpski reprezentativac i bek Olimpije oglasio… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji bez promene u narednih sedam dana
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih
Kijev napao teretne brodove u Azovskom moru, eksplodirao dron u Rumuniji
Južne vesti pre 1 satjoš 34 povezane
Plenković: Politički akteri u Srbiji treba da pokažu veći angažman prema evropskom putu
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane