Povezane vesti

Gudurić se obratio Janu Veselom: Hvala ti na svemu, uz tebe sam postao bolji igrač i čovek

Gudurić se obratio Janu Veselom: Hvala ti na svemu, uz tebe sam postao bolji igrač i čovek

Danas pre 3 sata
Češki košarkaš Jan Veseli objavio je kraj profesionalne karijere krajem sezone. Veseli je najbolji i najduži igrački period proveo u Fenerbahčeu (2014-2022), sa kojim je 2017. godine osvojio Evroligu, a bio je i MVP tog takmičenja u sezoni 2018/19… »
Gudurić poslao poruku Veselom: Uživaj u penziji čiča, sad imamo vremena da učimo ćirilicu

Gudurić poslao poruku Veselom: Uživaj u penziji čiča, sad imamo vremena da učimo ćirilicu

Večernje novosti pre 3 sata
JAN Veseli će na kraju sezone okončati bogatu košarkašku karijeru, a Marko Gudurić je nekadašnjem saigraču poslao emotivnu poruku. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Njih dvojica su zajedno nastupala za Fenerbahče, a srpski reprezentativac ne zaboravlja… »
Marko Gudurić emotivan: „Veseli, sada ćeš imati vremena da učimo tu ćirilicu!“

Marko Gudurić emotivan: „Veseli, sada ćeš imati vremena da učimo tu ćirilicu!“

Hot sport pre 4 sati
Veliki su prijatelji već dugi niz godina! Jan Veseli odlučio je da stavi tačku na veličanstvenu karijeru na kraju sezone 2025/26. Češki centar završava profesionalni put posle gotovo 20 godina vrhunske košarke, tokom kojih je ostavio dubok trag u… »
"Brate moj, osećam potrebu da ti ovo kažem": Marko Gudurić javno poslao dirljivu poruku Janu Veselom

"Brate moj, osećam potrebu da ti ovo kažem": Marko Gudurić javno poslao dirljivu poruku Janu Veselom

Mondo pre 5 sati
Srpski evroligaški as Marko Gudurić (31) javno i dirljivo se oprostio od Jana Veselog (36), svog dugogodišnjeg saigrača iz Fenerbahčea. Jedan od najvećih centara u istoriji Evrolige odlazi u penziju i "Gudura" mu je tim povodom poslao emotivnu poruku… »
Emotivna poruka Marka Gudurića: "Uživaj u penziji čiča"

Emotivna poruka Marka Gudurića: "Uživaj u penziji čiča"

B92 pre 4 sati
Nekadašnji saigrači iz Fenerbahčea, Marko Gudurić i Jan Veseli, oprostili su se jedan od drugog na emotivan način nakon što je češki centar odlučio da završi profesionalnu karijeru. Srpski reprezentativac oglasio se dirljivom porukom na društvenim… »
Marko Gudurić uputio dirljivu poruku bivšem asu Partizana: Brate moj, hvala ti za svaku čašu vina, kaficu i kiselu! Postao sam…

Marko Gudurić uputio dirljivu poruku bivšem asu Partizana: Brate moj, hvala ti za svaku čašu vina, kaficu i kiselu! Postao sam…

Kurir pre 6 sati
Kao grom iz vedra neba u utorak je odjeknula vest da je Jan Veseli odlučio da stavi tačku na svoju bogatu košarkašku karijeru, a emotivne reakcije stižu sa svih strana. Poruke zahvalnosti navijača Partizana, Fenerbahčea, Barselone - klubova u kojima je… »
"Hvala ti za svaku kiselu...": Emotivna poruka Gudurića za Veselog, podsetio ga na obećanje koje mu je dao kad završi karijeru…

"Hvala ti za svaku kiselu...": Emotivna poruka Gudurića za Veselog, podsetio ga na obećanje koje mu je dao kad završi karijeru…

Nova pre 6 sati
Košarkaški svet se oprašta od jednog od najomiljenijih stranaca u istoriji srpske košarke – legendarni Jan Veseli odlučio je da završi svoju prebogatu karijeru. Povlačenje popularnog "Letećeg Čeha" izazvalo je lavinu reakcija, a najviše pažnje privukla… »
Gudurićeva dirljiva poruka Veselom: Brate moj…

Gudurićeva dirljiva poruka Veselom: Brate moj…

Sport klub pre 7 sati
Ne može se reći da je Jan Veseli šokirao odlukom da se povuče iz košarke, ali sigurno je imao još sezonu-dve u sebi. Ipak, prelomio je da ode u penziju, a lepu oproštajnu poruku napisao mu je Marko Gudurić. Veseli i Gudurić bili su saigrači u Fenerbahčeu… »
Gudurić emotivno ispratio bivšeg košarkaša Partizana u penziju: "Hvala za svaku čašu vina, kaficu, kiselu..."

Gudurić emotivno ispratio bivšeg košarkaša Partizana u penziju: "Hvala za svaku čašu vina, kaficu, kiselu..."

Telegraf pre 7 sati
Košarkaški svet oprašta se od legendarnog Jana Veselog, koji je odlučio da stavi tačku na svoju prebogatu karijeru, a jedna od najemotivnijih poruka stigla je od njegovog nekadašnjeg saigrača Marka Gudurića. Srpski reprezentativac i bek Olimpije oglasio… »

Vesti dana »