Povezane vesti
"Ja jesam manastirska verzija, tako i živim" Naša starleta progovorila o finansijama, pa pomenula i pevača sa kojim su je…
Kurir 13.05.2026
Bivša učesnica rijaliti programa Parovi i izvođačica sa Šabačkog vašara, Atina Ferari, našla se u centru pažnje zbog, kako tvrdi, borbe sa etiketama koje joj društvo nepravedno pripisuje. Iako je javnost često posmatra kroz prizmu predrasuda i negativnih… »
"Ja manastirski živim, a oni me pljuju" Naša starleta progovorila o finansijama, pa pomenula i pevača sa kojim su je…
Blic 13.05.2026
Atina Ferari tvrdi da narod ima skroz pogrešnu sliku o njoj Bori se protiv etiketa poput 'starlete' i 'sponzoruše' koje joj društvo nepravedno nameće Bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" i izvođačica na Šabačkom vašaru, Atina Ferari, našla se u… »
Vesti dana »
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 2 satajoš 67 povezanih