Povezane vesti
"Milica Pavlović mi je otela pesmu": Poznata folkerka žestoko udarila na koleginicu u emisiji uživo
Mondo 13.05.2026
Poznato je da su Elma Sinanović i njena koleginica, pevačica Milica Pavlović, bile u centru drame oko pesme "Tango", ali i dalje nije poznato šta se tu tačno desilo. Elma je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji gde se dotakla te teme, ali je… »
"Ona meni nije ukrala pesmu, otela ju mi je" Elma Sinanović žestoko udarila na Milicu Pavlović - Glupo mi je da sada pričam...…
Kurir 13.05.2026
Elma Sinanović i Milica Pavlović su se pre nekoliko godina našle u centru pažnje zbog spora oko pesme „Tango“. Numera je na kraju završila u izvođenju Milice Pavlović, dok se Elma sada osvrnula na ceo slučaj i otkrila šta se zapravo dogodilo, kao i da li… »
Vesti dana »
uživo Tramp otkazuje napad na Iran ako se "brzo postigne dogovor", Teheran pristaje na kompromis oko Ormuskog moreuza
NIN pre 48 minutajoš 24 povezane
Kako da uštedite struju tokom toplotnog talasa: Ovo su saveti evropskih i američkih stručnjaka
Nedeljnik pre 3 minutajoš 17 povezanih
MUP: Na Horgošu uhapšen M.M. zbog ratnih zločina počinjenih na Kosovu i Metohiji 1999.
RTV pre 18 minutajoš 19 povezanih
Pravoslavni vernici danas slave Svetog Iliju - upoznajte običaje ovog praznika
N1 Info pre 33 minutajoš 21 povezana