Povezane vesti
"Ja odoh iz emisije": Ognjen Amidžić žestoko isprovocirao pevačicu, nastao haos pred kamerama
Mondo pre 1 sat
Tokom emisije došlo je do neočekivane rasprave između voditelja Ognjen Amidžić i pevačice Elma Sinanović, koja je u jednom trenutku čak zapretila da će napustiti studio. Povod za sukob pred kamerama bilo je žestoko neslaganje oko muzičkih pravaca i… »
"Ja odoh iz emisije" Skandal u Amidži šou! Ognjen isprovocirao Elmu Sinanović, usred programa mu sasula sve u lice: "Ne možeš…
Blic pre 5 sati
Darko Lazić je pohvalio Elmu i prisetio se vremena kada su se njene pesme slušale tokom njegovog detinjstva. Ognjenovi komentari o narodnjacima i njihovom mestu u društvu isprovocirali su Elmu, koja je oštro reagovala. U toku emisije je došlo do… »
„Odoh iz emisije“: Elma se žestoko posvadjala sa Amidžićem na Pinku: „Kako me nervira sad sa ovim komentarom“
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Elma Sinanović sinoć je gostovala u emisiji Amidži šou, gde je ušla u sukob sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Povod za raspravu bilo je različito mišljenje o muzičkom ukusu, a Elma je u afektu poručila da bi mogla da napusti emisiju. - Elma ima… »
Skandal uživo u emsiji! Elma Sinanović javno zapretila Ognjenu Amidžiću - Ti to ne možeš da tvrdiš, ja odoh iz emisije
Kurir pre 6 sati
U sinoćnjem izdanju emisije Amidži šou gosti su bili Darko Lazić, Emir Brunčević i Elma Sinanović, koja je u jednom trenutku ušla u kraću raspravu sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Povod za raspravu bilo je različito mišljenje o muzičkom ukusu, a Elma je… »
Vesti dana »
'Nismo zadovoljni', kaže ministarka energetike Srbije o novoj ponudi MOL-a
BBC News pre 4 satijoš 26 povezanih