Povezane vesti
Mićin: Bio sam iznenađen idejnim rešenjem za spomenik poginulima u padu nadstrešnice
Insajder pre 29 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu "nisu bile jasne neke stvari", ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Mićin: Bio sam iznenađen idejnim rešenjem za spomenik poginulima u padu nadstrešnice
N1 Info pre 29 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu "nisu bile jasne neke stvari", ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Žarko Mićin iznenađen rešenjem spomenika u Novom Sadu
Beta pre 28 dana
Nova pre 29 dana
Nedeljnik pre 29 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu „nisu bile jasne neke stvari“, ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Danas pre 29 dana
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu „nisu bile jasne neke stvari“, ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Serbian News Media pre 29 dana
„Nisu hteli da biraju nešto što bi šljaštalo, nešto što bi bilo neprimereno za taj prostor nego su hteli malo svedenije rešenje, a koje opet odražava dovoljnu simboliku da predstavlja spomenik”, rekao je Mićin novinarima uoči početka sednice Skupštine… »
Pravo u centar pre 29 dana
„Nisu hteli da biraju nešto što bi šljaštalo, nešto što bi bilo neprimereno za taj prostor nego su hteli malo svedenije rešenje, a koje opet odražava dovoljnu simboliku da predstavlja spomenik”, rekao je Mićin novinarima uoči početka sednice Skupštine… »
Radio sto plus pre 29 dana
“Nisu hteli da biraju nešto što bi šljaštalo, nešto što bi bilo neprimereno za taj prostor nego su hteli malo svedenije rešenje, a koje opet odražava dovoljnu simboliku da predstavlja spomenik”, rekao je Mićin novinarima uoči početka sednice Skupštine… »
Vesti dana »
Viši sud u Beogradu: Komandantu Interventne jedinice određen pritvor do 30 dana
Pravo u centar pre 3 minutajoš 40 povezanih
SAD izvele nove udare na ciljeve u Iranu, Teheran uzvratio udarima na Bahrein, Kuvajt i Jordan
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Uzbudljivo finala NBA lige - Niksi preokretom savladali Spurse i poveli sa 3:1 (VIDEO)
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih