Повезане вести
Мићин: Био сам изненађен идејним решењем за споменик погинулима у паду надстрешнице
Инсајдер 13.05.2026
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је данас да је био изненађен решењем споменика погинулима у паду надстрешнице на Железничкој станици у том граду и да му "нису биле јасне неке ствари", али да му је накнадно… »
Мићин: Био сам изненађен идејним решењем за споменик погинулима у паду надстрешнице
Н1 Инфо 13.05.2026
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је данас да је био изненађен решењем споменика погинулима у паду надстрешнице на Железничкој станици у том граду и да му "нису биле јасне неке ствари", али да му је накнадно… »
Жарко Мићин изненађен решењем споменика у Новом Саду
Бета 13.05.2026
Нова 13.05.2026
Недељник 13.05.2026
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је данас да је био изненађен решењем споменика погинулима у паду надстрешнице на Железничкој станици у том граду и да му „нису биле јасне неке ствари“, али да му је накнадно… »
Данас 13.05.2026
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин изјавио је данас да је био изненађен решењем споменика погинулима у паду надстрешнице на Железничкој станици у том граду и да му „нису биле јасне неке ствари“, али да му је накнадно… »
Сербиан Невс Медиа 13.05.2026
„Нису хтели да бирају нешто што би шљаштало, нешто што би било непримерено за тај простор него су хтели мало сведеније решење, а које опет одражава довољну симболику да представља споменик”, рекао је Мићин новинарима уочи… »
Право у центар 13.05.2026
„Нису хтели да бирају нешто што би шљаштало, нешто што би било непримерено за тај простор него су хтели мало сведеније решење, а које опет одражава довољну симболику да представља споменик”, рекао је Мићин новинарима уочи… »
Радио сто плус 13.05.2026
“Нису хтели да бирају нешто што би шљаштало, нешто што би било непримерено за тај простор него су хтели мало сведеније решење, а које опет одражава довољну симболику да представља споменик”, рекао је Мићин новинарима уочи… »
Вести дана »
Ухапшен наоружани бегунац у Новом Саду за којим је било расписано више потрага и потерница: Полиција пронашла пиштољ, панцир, муницију, фалсификовану возачку дозволу
Нова пре 4 сатијош 21 повезана
Украјина извела велики напад дроновима на Санкт Петербург и Лењинградску област
Радио сто плус пре 38 минутајош 19 повезаних