Povezane vesti
Mićin: Bio sam iznenađen idejnim rešenjem za spomenik poginulima u padu nadstrešnice
Insajder 13.05.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu "nisu bile jasne neke stvari", ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Mićin: Bio sam iznenađen idejnim rešenjem za spomenik poginulima u padu nadstrešnice
N1 Info 13.05.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu "nisu bile jasne neke stvari", ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Žarko Mićin iznenađen rešenjem spomenika u Novom Sadu
Beta 13.05.2026
Nova 13.05.2026
Nedeljnik 13.05.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu „nisu bile jasne neke stvari“, ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Danas 13.05.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da je bio iznenađen rešenjem spomenika poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu i da mu „nisu bile jasne neke stvari“, ali da mu je naknadno pojašnjena simbolika tog rešenja… »
Serbian News Media 13.05.2026
„Nisu hteli da biraju nešto što bi šljaštalo, nešto što bi bilo neprimereno za taj prostor nego su hteli malo svedenije rešenje, a koje opet odražava dovoljnu simboliku da predstavlja spomenik”, rekao je Mićin novinarima uoči početka sednice Skupštine… »
Radio sto plus 13.05.2026
“Nisu hteli da biraju nešto što bi šljaštalo, nešto što bi bilo neprimereno za taj prostor nego su hteli malo svedenije rešenje, a koje opet odražava dovoljnu simboliku da predstavlja spomenik”, rekao je Mićin novinarima uoči početka sednice Skupštine… »
Pravo u centar 13.05.2026
„Nisu hteli da biraju nešto što bi šljaštalo, nešto što bi bilo neprimereno za taj prostor nego su hteli malo svedenije rešenje, a koje opet odražava dovoljnu simboliku da predstavlja spomenik”, rekao je Mićin novinarima uoči početka sednice Skupštine… »
Vesti dana »
Isplata jednokratne novčane pomoći od 6.000 dinara počinje danas, u naredna četiri dana oko sedam miliona građana dobiće sredstva
RTV pre 24 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 22. septembar: Ujutru hladno, tokom dana kiša i oko 20 stepeni
Serbian News Media pre 4 minutajoš 13 povezanih
Krecu o ostanku na mestu selektora: „Mislim da smo uradili ono što su od nas na početku tražili“
Danas pre 14 minutajoš 14 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Beta pre 44 minutajoš 4 povezane