Povezane vesti

"Govorio mi je kako ima papire za razvod", pevačica otkrila da je bila sa oženjenim: Evo kako ju je obmanuo

"Govorio mi je kako ima papire za razvod", pevačica otkrila da je bila sa oženjenim: Evo kako ju je obmanuo

Telegraf pre 33 minuta
Pevačica Katarina Grujić danas uživa u skladnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju. Ipak, pre nego je stupila u bračnu zajednicu njen ljubavni život bio je pod budnim okom javnosti jer je krio brojne tajne. O njemu je pevačica… »
"On mi je govorio kako ima papire za razvod" Katarina Grujić bila u vezi sa oženjenim muškarcem: "Za nas je znala i njegova…

"On mi je govorio kako ima papire za razvod" Katarina Grujić bila u vezi sa oženjenim muškarcem: "Za nas je znala i njegova…

Blic pre 4 sati
Sada uživa u harmoniji sa suprugom Markom Gobeljićem, sa kojim ima ćerku Katju. Katarina je odlučila da zadrži svoje devojačko prezime i o toj odluci je otvoreno govorila. Pevačica Katarina Grujić danas uživa u skladnom braku sa fudbalerom Markom… »
"On mi je govorio kako ima papire za razvod" Katarina Grujić pre braka sa Markom Gobeljićem, bila u vezi sa oženjenim…

"On mi je govorio kako ima papire za razvod" Katarina Grujić pre braka sa Markom Gobeljićem, bila u vezi sa oženjenim…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Katarina Grujić već godinama je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim ima ćerku Katju. Pre braka, Katarina je u javnosti govorila o nekoliko svojih emotivnih veza, a nedavno je priznala i da je u prošlosti bila u odnosu sa oženjenim… »

Vesti dana »