Повезане вести
"Схватила сам то као 'Теби ћу да ј***м матер'!" Адвокатица оштећених у процесу против Владимира Кецмановића описала шта је од…
Блиц 13.05.2026
Адвокатица Снежана Дуњић је изјавила да су сви у судници остали шокирани Суђење Владимиру и Миљани Кецмановић се понавља након што је Апелациони суд укинуо првобитну пресуду Адвокатица Зора Добричанин говорила је о наводним… »
Зора Добричанин открила да јој је Владимир Кецмановић претио на суђењу: "Тај поглед сам схватила као претњу!"
Мондо 13.05.2026
Превршена је свака мера. Тај поглед и наступ су порука коју ја врло добро разумем“, поручила је позната адвокатица након инцидента са Владимиром Кецмановићем. Иако је суђење породици Кецмановић затворено за јавност, детаљи који… »
Зора Добричанин: Кецмановић ми је упутио језиве речи! Застрашена сам, јавност мора да зна шта се дешава!
Телеграф 13.05.2026
Превршена је свака мера. Тај поглед и наступ су порука коју ја врло добро разумем“, поручила је позната адвокатица након инцидента са Владимиром Кецмановићем. Иако је суђење породици Кецмановић затворено за јавност, детаљи који… »
Вести дана »
Трамп прогласио Ормуски мореуз територијом САД, Иран позван у пакт из Меке
Наслови.аи пре 34 минутајош 30 повезаних
Ухапшен Жељко Вујовић после језивог напада код Билеће: Осумњичен да је колима газио људе на коњичким тркама
Нова пре 1 сатјош 24 повезане
Судар аутобуса и аутомобила у близини Краљева, возачи збринути у болници
Инсајдер пре 43 минутајош 16 повезаних