Povezane vesti
"Shvatila sam to kao 'Tebi ću da j***m mater'!" Advokatica oštećenih u procesu protiv Vladimira Kecmanovića opisala šta je od…
Blic pre 4 sati
Advokatica Snežana Dunjić je izjavila da su svi u sudnici ostali šokirani Suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović se ponavlja nakon što je Apelacioni sud ukinuo prvobitnu presudu Advokatica Zora Dobričanin govorila je o navodnim pretnjama koje je dobila… »
Zora Dobričanin otkrila da joj je Vladimir Kecmanović pretio na suđenju: "Taj pogled sam shvatila kao pretnju!"
Mondo pre 4 sati
Prevršena je svaka mera. Taj pogled i nastup su poruka koju ja vrlo dobro razumem“, poručila je poznata advokatica nakon incidenta sa Vladimirom Kecmanovićem. Iako je suđenje porodici Kecmanović zatvoreno za javnost, detalji koji cure iz sudnice lede krv… »
Zora Dobričanin: Kecmanović mi je uputio jezive reči! Zastrašena sam, javnost mora da zna šta se dešava!
Telegraf pre 6 sati
Prevršena je svaka mera. Taj pogled i nastup su poruka koju ja vrlo dobro razumem“, poručila je poznata advokatica nakon incidenta sa Vladimirom Kecmanovićem. Iako je suđenje porodici Kecmanović zatvoreno za javnost, detalji koji cure iz sudnice lede krv… »
Vesti dana »
U Skupštini žustra polemika vlasti i opozicije o izbornim zakonima, oprečni stavovi o ispunjavanju preporuka ODIHR-a
RTV pre 1 minutjoš 44 povezane
'Nismo zadovoljni', kaže ministarka energetike Srbije o novoj ponudi MOL-a
BBC News pre 5 satijoš 26 povezanih