Povezane vesti
"Shvatila sam to kao 'Tebi ću da j***m mater'!" Advokatica oštećenih u procesu protiv Vladimira Kecmanovića opisala šta je od…
Blic 13.05.2026
Advokatica Snežana Dunjić je izjavila da su svi u sudnici ostali šokirani Suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović se ponavlja nakon što je Apelacioni sud ukinuo prvobitnu presudu Advokatica Zora Dobričanin govorila je o navodnim pretnjama koje je dobila… »
Zora Dobričanin otkrila da joj je Vladimir Kecmanović pretio na suđenju: "Taj pogled sam shvatila kao pretnju!"
Mondo 13.05.2026
Prevršena je svaka mera. Taj pogled i nastup su poruka koju ja vrlo dobro razumem“, poručila je poznata advokatica nakon incidenta sa Vladimirom Kecmanovićem. Iako je suđenje porodici Kecmanović zatvoreno za javnost, detalji koji cure iz sudnice lede krv… »
Zora Dobričanin: Kecmanović mi je uputio jezive reči! Zastrašena sam, javnost mora da zna šta se dešava!
Telegraf 13.05.2026
Prevršena je svaka mera. Taj pogled i nastup su poruka koju ja vrlo dobro razumem“, poručila je poznata advokatica nakon incidenta sa Vladimirom Kecmanovićem. Iako je suđenje porodici Kecmanović zatvoreno za javnost, detalji koji cure iz sudnice lede krv… »
Vesti dana »
Ponosan sam na Osmeh Vojvodine i na to kako Srbija danas izgleda i napreduje: Vučić u obilasku radova na izgradnji brze saobraćajnice
RINA pre 17 minutajoš 28 povezanih
Minić: Srpska i njene institucije su jedina garancija opstanka Srba na ovim prostorima
Euronews pre 47 minutajoš 22 povezane
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 17 minutajoš 21 povezana
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 52 minutajoš 63 povezane
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih