Povezane vesti
Studenti u Nišu pozvali sugradjane da u petak dođu da im napišu na odeći Studenti pobeđuju!
Nedeljnik pre 25 dana
Niški studenti u blokadi pozvali su danas kolege i sugrađane da u petak, 15, maja, učestvuju u „akciji osvežavanja“ odeće i cegera ispisivanjem „Studenti pobeđuju!“. „Ponesite majicu, duks, ceger ili bilo koji komad odeće koji želite da osvežite, a mi… »
Studenti u Nišu pozvali sugradjane da u petak dođu da im napišu na odeći Studenti pobedjuju!
Serbian News Media pre 24 dana
Niški studenti u blokadi pozvali su danas kolege i sugrađane da u petak, 15, maja, učestvuju u „akciji osvežavanja“ odeće i cegera ispisivanjem „Studenti pobedjuju!“. „Ponesite majicu, duks, ceger ili bilo koji komad odeće koji želite da osvežite, a mi… »
Studenti u Nišu pozvali sugrađane da u petak dođu da im napišu na odeći „Studenti pobedjuju“!
Rešetka pre 24 dana
Niški studenti u blokadi pozvali su kolege i građane da im se pridruže u „akciji osvežavanja“ odeće i cegera, koja će biti održana u petak, 15. maja na dve lokacije u gradu. Kako su naveli na društvenim mrežama, učesnici mogu da ponesu majicu, duks… »
Studenti u Nišu pozvali sugrađane da u petak dođu da im napišu na odeći Studenti pobeđuju
N1 Info pre 24 dana
Niški studenti u blokadi pozvali su danas kolege i sugrađane da u petak, 15, maja, učestvuju u "akciji osvežavanja" odeće i cegera ispisivanjem "studenti pobeđuju". "Ponesite majicu, duks, ceger ili bilo koji komad odeće koji želite da osvežite, a mi… »
Poziv građanima Niša da u petak dođu da im na odeći napišu "Studenti pobeđuju"
Nova pre 24 dana
Niški studenti u blokadi pozvali su danas kolege i sugrađane da u petak, 15, maja, učestvuju u "akciji osvežavanja" odeće i cegera ispisivanjem "Studenti pobedjuju!". "Ponesite majicu, duks, ceger ili bilo koji komad odeće koji želite da osvežite, a mi… »
Niški studenti u blokadi pozvali sugrađane da u petak „osveže“ garderobu
Danas pre 25 dana
Niški studenti u blokadi pozvali su kolege i građane da u petak 15. maja učestvuju u akciji „osvežavanja“ svoje garderobe ili cegera iscrtavanjem poruke „Studenti pobeđuju!“. „Ponesite majicu, duks, ceger ili bilo koji komad odeće koji želite da… »
Studenti ukrašavaju odeću Nišlijama s porukom „Studenti pobeđuju“
Medijska kutija pre 25 dana
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu 15. maja u tom gradu organizuju akciju “osvežavanja odeće”, u okviru koje će građani moći da ukrase odeću s porukom “Studenti pobeđuju”. -Ponesete majicu, duks, ceger ili bilo koji drugi komad odeće koji želite da… »
Vesti dana »
Netanjahu: Hezbolah se povlači pred izraelskim operacijama na jugu Libana
RTV pre 47 minutajoš 31 povezana
Parlamentarni izbori na Kosovu - treći put na glasanje za godinu i po dana
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Koliko je Aleksandra Krunić zaradila na Rolan Garosu? Dobila je ček, ali postoji i jedna začkoljica
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih
Vanredni izbori na Kosovu i Metohiji, birališta otvorena do 19 časova – najveća izlaznost u srpskim sredinama
RTS pre 12 minutajoš 44 povezane