Povezane vesti
Njavljena Šekspirova „Bogojavljenska noć" u BDP-u: U predstavi glume Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić...
Telegraf pre 23 dana
Video: Konferencija za novinare povodom premijere predstave Bogojavljenska noć. Beogradsko dramsko pozorište (BDP) spremno je za još jedan veliki teatarski poduhvat. U subotu, 16. maja, na Velikoj sceni „Olivera i Rade Marković“ biće premijerno izvedena… »
"Ja kažem šta da radi, a ona me sluša" Miodrag Radonjić o saradnji sa Jelisavetom, otkrio i šta mu teško pada: "Malo sam…
Blic pre 23 dana
Iskreno o radu s Jelisavetom Orašanin: 'Prednost je kada se privatno poznajete, otvoreno pričamo' Otkriva da snima dve serije i da radi nekoliko stvari u isto vreme Glumac Miodrag Radonjić zaigraće u predstavi "Bogojavljenska noć", koja je savremena… »
Jelisaveta Orašanin počela da peva Glumica u opuštenom izdanju i sa nakitom koji vredi pravo bogatstvo: "Teško mi je palo"…
Blic pre 23 dana
Glumica je sve iznenadila stajlingom, te su je hvalili da odlično izgleda Govorila je i o novim projektima, te se osvrnula i na dosadašnji rad Glumica Jelisaveta Orašanin nakon 17 karijere dobila je prvu glavnu ulogu u pozorištu. Reč je o ulozi u… »
Jelisaveta Orašanin na sebi ponela nakit vredan pravo bogatstvo: Nikada bolje nije izgledala
Telegraf pre 23 dana
Glumica Jelisaveta Orašanin nakon 17 karijere dobila je prvu glavnu ulogu u pozorištu, gde se pojavila i pobrala sve poglede zbog izgleda. Reč je o ulozi u predstavi "Bogajavljenska noć", pisca Vilijama Šekspira, a u režiji Lidije Dedović, a koja će… »
Vesti dana »
Da li će Tivat postati novi pojam u rečniku proširenja Evropske unije
BBC News pre 54 minutajoš 69 povezanih
Kijev napao teretne brodove u Azovskom moru, eksplodirao dron u Rumuniji
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Da li će Tivat postati novi pojam u rečniku proširenja Evropske unije
Radio 021 pre 1 satjoš 125 povezanih