Povezane vesti
Jelisaveta Orašanin počela da peva Glumica u opuštenom izdanju i sa nakitom koji vredi pravo bogatstvo: "Teško mi je palo"…
Blic pre 1 dan
Glumica je sve iznenadila stajlingom, te su je hvalili da odlično izgleda Govorila je i o novim projektima, te se osvrnula i na dosadašnji rad Glumica Jelisaveta Orašanin nakon 17 karijere dobila je prvu glavnu ulogu u pozorištu. Reč je o ulozi u… »
"Ja kažem šta da radi, a ona me sluša" Miodrag Radonjić o saradnji sa Jelisavetom, otkrio i šta mu teško pada: "Malo sam…
Blic pre 1 dan
Glumac Miodrag Radonjić zaigraće u predstavi "Bogojavljenska noć", koja je savremena adaptacija jednog od najpoznatijih Šekspirovih komada, u režiji Lidije Dedović, a premijera je zakazana 16. maj. Miodrag igra jednu od glavnih uloga i priznaje da je… »
Njavljena Šekspirova „Bogojavljenska noć" u BDP-u: U predstavi glume Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić...
Telegraf pre 10 sati
Video: Konferencija za novinare povodom premijere predstave Bogojavljenska noć. Beogradsko dramsko pozorište (BDP) spremno je za još jedan veliki teatarski poduhvat. U subotu, 16. maja, na Velikoj sceni „Olivera i Rade Marković“ biće premijerno izvedena… »
Jelisaveta Orašanin na sebi ponela nakit vredan pravo bogatstvo: Nikada bolje nije izgledala
Telegraf pre 9 sati
Glumica Jelisaveta Orašanin nakon 17 karijere dobila je prvu glavnu ulogu u pozorištu, gde se pojavila i pobrala sve poglede zbog izgleda. Reč je o ulozi u predstavi "Bogajavljenska noć", pisca Vilijama Šekspira, a u režiji Lidije Dedović, a koja će… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Brižit Makron negirala da je ošamarila Emanuela Makrona zbog glumice
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana