Povezane vesti

Otkriven Trampov jezivi plan "osvete iz groba", ostavio je precizna uputstva: "Ako me ubiju..."

Otkriven Trampov jezivi plan "osvete iz groba", ostavio je precizna uputstva: "Ako me ubiju..."

Telegraf pre 7 sati
Predsednik SAD Donald Tramp je u Ovalnom kabinetu ostavio tajna uputstva za potpredsednika Džej Di Vensa, koja se smeju otvoriti samo u slučaju da on umre tokom mandata. "Precizna uputstva" koja je Tramp napisao biće predata Vensu ukoliko potpredsednik… »
"Džej Di, ako me ubiju, sravni ih sa zemljom" Tramp potpredsedniku ostavio tajno pismo sa uputstvom

"Džej Di, ako me ubiju, sravni ih sa zemljom" Tramp potpredsedniku ostavio tajno pismo sa uputstvom

Večernje novosti pre 9 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp navodno je ostavio tajna uputstva za potpredsednika Džej Di Vensa u Ovalnom kabinetu, koja treba otvoriti samo ako on umre dok je još na funkciji predsednika. Foto: AP Photo/Alex Brandon "Precizna uputstva" koja je… »
"Džej Di, ako me ubiju, sravni ih sa zemljom" Tramp potpredsedniku ostavio tajno pismo sa uputstvom: "Može da se razboli za 30…

"Džej Di, ako me ubiju, sravni ih sa zemljom" Tramp potpredsedniku ostavio tajno pismo sa uputstvom: "Može da se razboli za 30…

Blic pre 10 sati
Posebna pažnja je usmerena na pojačane pretnje iz Irana i moguću umešanost Kine, kao i na bezbednosne mere tokom Trampove aktuelne posete Pekingu i razgovore sa predsednikom Si Đinpingom Sebastijan Gorka, zvaničnik za borbu protiv terorizma, potvrdio je… »
Ovo do sada nije viđeno od Trampa! "ako me ubiju, sravnite ih sa zemljom!" Otkrivena tajna uputstva koja je predsednik Amerike…

Ovo do sada nije viđeno od Trampa! "ako me ubiju, sravnite ih sa zemljom!" Otkrivena tajna uputstva koja je predsednik Amerike…

Kurir pre 9 sati
Predsednik SAD Donald Tramp ostavio je tajna uputstva za zamenika Džej Di Vensa u Ovalnom kabinetu, koja se smeju otvoriti samo u slučaju predsednikove smrti. Zvaničnik za borbu protiv terorizma Sebastijan Gorka izjavio je za Njujork Post da će "precizna… »

Vesti dana »