Povezane vesti
Otkriven Trampov jezivi plan "osvete iz groba", ostavio je precizna uputstva: "Ako me ubiju..."
Telegraf pre 7 sati
Predsednik SAD Donald Tramp je u Ovalnom kabinetu ostavio tajna uputstva za potpredsednika Džej Di Vensa, koja se smeju otvoriti samo u slučaju da on umre tokom mandata. "Precizna uputstva" koja je Tramp napisao biće predata Vensu ukoliko potpredsednik… »
"Džej Di, ako me ubiju, sravni ih sa zemljom" Tramp potpredsedniku ostavio tajno pismo sa uputstvom
Večernje novosti pre 9 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp navodno je ostavio tajna uputstva za potpredsednika Džej Di Vensa u Ovalnom kabinetu, koja treba otvoriti samo ako on umre dok je još na funkciji predsednika. Foto: AP Photo/Alex Brandon "Precizna uputstva" koja je… »
"Džej Di, ako me ubiju, sravni ih sa zemljom" Tramp potpredsedniku ostavio tajno pismo sa uputstvom: "Može da se razboli za 30…
Blic pre 10 sati
Posebna pažnja je usmerena na pojačane pretnje iz Irana i moguću umešanost Kine, kao i na bezbednosne mere tokom Trampove aktuelne posete Pekingu i razgovore sa predsednikom Si Đinpingom Sebastijan Gorka, zvaničnik za borbu protiv terorizma, potvrdio je… »
Ovo do sada nije viđeno od Trampa! "ako me ubiju, sravnite ih sa zemljom!" Otkrivena tajna uputstva koja je predsednik Amerike…
Kurir pre 9 sati
Predsednik SAD Donald Tramp ostavio je tajna uputstva za zamenika Džej Di Vensa u Ovalnom kabinetu, koja se smeju otvoriti samo u slučaju predsednikove smrti. Zvaničnik za borbu protiv terorizma Sebastijan Gorka izjavio je za Njujork Post da će "precizna… »
Vesti dana »
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Brižit Makron negirala da je ošamarila Emanuela Makrona zbog glumice
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana