Povezane vesti

Ceo album Tee Tairovic u trendingu posle samo 10 sati

Ceo album Tee Tairovic u trendingu posle samo 10 sati

Nova pre 16 sati
Tea Tairović juče je objavila novi album "Dominantna" na kom se nalazi sedam pesama, a posle samo deset sati od izlaska, sve su se našle u treningu Jutjuba. Uprkos tome što je u jeku njena velika koncertna turneja, Tea je rešila da svoju vernu publiku… »
"Van sebe sam" Tea Tairović zakasnila da prijavi pesmu za Evroviziju, a sada puca od sreće, javno poručila: "Hvala na reakciji…

"Van sebe sam" Tea Tairović zakasnila da prijavi pesmu za Evroviziju, a sada puca od sreće, javno poručila: "Hvala na reakciji…

Blic pre 18 sati
Tea se nedavno preselila iz Novog Sada u Beograd i teško se navikava na novi mentalitet. Najavila je i pesme na stranim jezicima, a pesma 'Ritam Balkan' prvobitno je bila planirana za Evroviziju, ali nije stigla na vreme. Pevačica Tea Tairović ne može da… »
Van sebe sam: Novi album Tee Tairović posle 10 sati na vrh trendinga i slušanosti - "Ovo se ne pamti, "Dominantna"…

Van sebe sam: Novi album Tee Tairović posle 10 sati na vrh trendinga i slušanosti - "Ovo se ne pamti, "Dominantna"…

Večernje novosti pre 18 sati
MUZIČKA zvezda Tea Tairović juče je protresla čitav region objavivši novi studijski album "Dominantna" na kom se nalazi sedam novih pesama od kojih su baš sve u treningu. Foto: Andreja Damnjanović Uprkos tome što je u jeku njena velika koncertna turneja… »
"Ja sam van sebe" Tea Tairović zatresla region pa se oglasila! Ovo do sada nijednoj pevačici nije pošlo za rukom

"Ja sam van sebe" Tea Tairović zatresla region pa se oglasila! Ovo do sada nijednoj pevačici nije pošlo za rukom

Kurir pre 19 sati
Muzička zvezda Tea Tairović u utorak, 12. maja, protresla je čitav region objavivši novi studijski album "Dominantna" na kom se nalazi sedam novih pesama od kojih su baš sve u treningu Jutjuba! Uprkos tome što je u jeku njena velika koncertna turneja… »

Vesti dana »