Povezane vesti
"Bila sam u šoku, živeli smo zajedno": Srpsku pevačicu prevario dečko, razmenjivao eksplicitne poruke, a za sve je saznala iz…
Blic 13.05.2026
Nakon svega zahvalila se Bogu: "Spasio me je, trebalo mi je to da se trgnem" Pevačica se 2024. udala za kolegu Stevana Sekulića i ubrzo rodila ćerku Kasiju Pevačica Aleksandra Bursać doživela je prevaru emotivnog partnera, o čemu je svojevremeno brujala… »
"Emir Đulović nije stao na moju stranu": Pevačica doživela linč jer je snimila pesmu, progovorila o svemu
Mondo 13.05.2026
Pevačica Aleksandra Bursać zablistala je nakon porođaja i to na prvom rođendanu i krštenju sina Ljube Perućice. Ona je došla sa suprugom Stevanom Sekulić, a u jednom momentu se osvrnula na svađu Emirom Đulovićem. "Ni sa kim se nisam svađala. Oni su se… »
"Počela sam da se tresem..." Poznatu pevačicu prevario dečko: Razmenjivao eksplicitne poruke, a sve je saznala iz medija…
Kurir 13.05.2026
Pevačica Aleksandra Bursać doživela je prevaru emotivnog partnera, o čemu je svojevremeno brujala javnost. Naime, pevačica je bila ozbiljnoj vezi i nameravala da je kruniše brakom, a onda se desio neočekivani obrt. - Bila sam kod knjigovođe i mene zove… »
Vesti dana »
Od sutra saobraćaj na novoj deonici Dunavskog koridora, poslednjih šest kilometara do kraja oktobra
Radio sto plus pre 2 satajoš 33 povezane
Prevrnuo se trajekt sa gotovo 270 putnika kod obale Severnog Kipra, stradalo najmanje šest osoba (VIDEO)
Danas pre 11 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust: Sutra sunčano sa temperaturom do 37 stepeni
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Nepal: Broj stradalih veći od 700, hiljade nestalih, potraga za zatrpanim radnicima
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih