Повезане вести
"Била сам у шоку, живели смо заједно": Српску певачицу преварио дечко, размењивао експлицитне поруке, а за све је сазнала из…
Блиц 13.05.2026
Након свега захвалила се Богу: "Спасио ме је, требало ми је то да се тргнем" Певачица се 2024. удала за колегу Стевана Секулића и убрзо родила ћерку Касију Певачица Александра Бурсаћ доживела је превару емотивног партнера, о чему… »
"Емир Ђуловић није стао на моју страну": Певачица доживела линч јер је снимила песму, проговорила о свему
Мондо 13.05.2026
Певачица Александра Бурсаћ заблистала је након порођаја и то на првом рођендану и крштењу сина Љубе Перућице. Она је дошла са супругом Стеваном Секулић, а у једном моменту се осврнула на свађу Емиром Ђуловићем. "Ни са ким се… »
"Почела сам да се тресем..." Познату певачицу преварио дечко: Размењивао експлицитне поруке, а све је сазнала из медија…
Курир 13.05.2026
Певачица Александра Бурсаћ доживела је превару емотивног партнера, о чему је својевремено брујала јавност. Наиме, певачица је била озбиљној вези и намеравала да је крунише браком, а онда се десио неочекивани обрт. - Била сам код… »
Вести дана »
Четврт милиона људи побегло од шумских пожара у Француској и Шпанији
Недељник пре 7 минутајош 35 повезаних
Програмери у Србији зарађују четири пута више од угоститеља
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 25 повезаних
Данас претежно сунчано, а онда следи преокрет: Какво нас време очекује у наредних седам дана?
НИН пре 6 сатијош 26 повезаних
(Фото) Полиција открила скривени бункер у камиону, а у њему - 400 кг дувана! Штета буџету Србије око 4.400.000 динара
Блиц пре 6 сатијош 17 повезаних