Повезане вести

"Била сам у шоку, живели смо заједно": Српску певачицу преварио дечко, размењивао експлицитне поруке, а за све је сазнала из…

"Била сам у шоку, живели смо заједно": Српску певачицу преварио дечко, размењивао експлицитне поруке, а за све је сазнала из…

Блиц 13.05.2026
Након свега захвалила се Богу: "Спасио ме је, требало ми је то да се тргнем" Певачица се 2024. удала за колегу Стевана Секулића и убрзо родила ћерку Касију Певачица Александра Бурсаћ доживела је превару емотивног партнера, о чему… »
"Емир Ђуловић није стао на моју страну": Певачица доживела линч јер је снимила песму, проговорила о свему

"Емир Ђуловић није стао на моју страну": Певачица доживела линч јер је снимила песму, проговорила о свему

Мондо 13.05.2026
Певачица Александра Бурсаћ заблистала је након порођаја и то на првом рођендану и крштењу сина Љубе Перућице. Она је дошла са супругом Стеваном Секулић, а у једном моменту се осврнула на свађу Емиром Ђуловићем. "Ни са ким се… »
"Почела сам да се тресем..." Познату певачицу преварио дечко: Размењивао експлицитне поруке, а све је сазнала из медија…

"Почела сам да се тресем..." Познату певачицу преварио дечко: Размењивао експлицитне поруке, а све је сазнала из медија…

Курир 13.05.2026
Певачица Александра Бурсаћ доживела је превару емотивног партнера, о чему је својевремено брујала јавност. Наиме, певачица је била озбиљној вези и намеравала да је крунише браком, а онда се десио неочекивани обрт. - Била сам код… »

Вести дана »