Povezane vesti
"Bila sam u šoku, živeli smo zajedno": Srpsku pevačicu prevario dečko, razmenjivao eksplicitne poruke, a za sve je saznala iz…
Blic pre 10 sati
Nakon svega zahvalila se Bogu: "Spasio me je, trebalo mi je to da se trgnem" Pevačica se 2024. udala za kolegu Stevana Sekulića i ubrzo rodila ćerku Kasiju Pevačica Aleksandra Bursać doživela je prevaru emotivnog partnera, o čemu je svojevremeno brujala… »
"Emir Đulović nije stao na moju stranu": Pevačica doživela linč jer je snimila pesmu, progovorila o svemu
Mondo pre 12 sati
Pevačica Aleksandra Bursać zablistala je nakon porođaja i to na prvom rođendanu i krštenju sina Ljube Perućice. Ona je došla sa suprugom Stevanom Sekulić, a u jednom momentu se osvrnula na svađu Emirom Đulovićem. "Ni sa kim se nisam svađala. Oni su se… »
"Počela sam da se tresem..." Poznatu pevačicu prevario dečko: Razmenjivao eksplicitne poruke, a sve je saznala iz medija…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Aleksandra Bursać doživela je prevaru emotivnog partnera, o čemu je svojevremeno brujala javnost. Naime, pevačica je bila ozbiljnoj vezi i nameravala da je kruniše brakom, a onda se desio neočekivani obrt. - Bila sam kod knjigovođe i mene zove… »
Vesti dana »
Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!
Hot sport pre 5 satijoš 24 povezane
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju sednicu o izmeni izbornih zakona
RTV pre 58 minutajoš 3 povezane
UŽIVO (FOTO/VIDEO) Tramp u Kini: Predsednik SAD sastao se sa Sijem i poručio mu da je "sjajan lider"
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 2 povezane
Toplo do vikenda, pa stiže promena: Pljuskovi i pad temperature od nedelje
Glas juga pre 13 minutajoš 5 povezanih
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 5 satijoš 4 povezane