Povezane vesti
Kralj Čarls predstavio program britanske vlade dok je opstanak njenog šefa u pitanju
N1 Info 13.05.2026
Ironija nije promakla danas, kada je zakonodavne planove britanske vlade predstavio ni manje ni više nego sam kralj Čarls Treći, premijer Kir Starmer se bori da ostane na vlasti uprkos nezadovoljstvu čak i unutar svoje Laburističke stranke. Tradicionalnu… »
Kralj Čarls predstavio program britanske vlade dok je opstanak njenog šefa u pitanju
Nedeljnik 13.05.2026
Ironija nije promakla: danas, kada je zakonodavne planove britanske vlade predstavio ni manje ni više nego sam kralj Čarls Treći, premijer Kir Starmer se bori da ostane na vlasti uprkos rastućeg nezadovoljstva čak i unutar svoje Laburističke stranke… »
Beta 13.05.2026
Ironija nije promakla: danas, kada je zakonodavne planove britanske vlade predstavio ni manje ni više nego sam kralj Čarls Treći, premijer Kir Starmer se bori da ostane na vlasti uprkos rastućeg nezadovoljstva čak i unutar svoje Laburističke stranke… »
Serbian News Media 13.05.2026
Pravo u centar 13.05.2026
Radio sto plus 13.05.2026
Tradicionalnu pompu i raskoš povezane s državnim otvaranjem godišnjeg zasedanja Parlamenta zasenile su političke intrige, posebno sve veće spekulacije da ministar zdravstva Ves Striting planira da napusti Starmerovu vladu i pokrene kandidaturu za lidera… »
Vesti dana »
Vučić: Sve oko zvučnog topa dobiće sudski epilog, parlamentarni izbori možda pre predsedničkih
NIN pre 17 minutajoš 29 povezanih
Srpski patrijarh u Bratuncu: Ne smemo zaboraviti nevine žrtve, ali ni izgubiti veru, ljubav i istinu
Sputnik pre 17 minutajoš 23 povezane
(Foto) U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 21 povezana
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 52 minutajoš 63 povezane