Povezane vesti
Kralj Čarls predstavio program britanske vlade dok je opstanak njenog šefa u pitanju
N1 Info pre 7 sati
Ironija nije promakla danas, kada je zakonodavne planove britanske vlade predstavio ni manje ni više nego sam kralj Čarls Treći, premijer Kir Starmer se bori da ostane na vlasti uprkos nezadovoljstvu čak i unutar svoje Laburističke stranke. Tradicionalnu… »
Kralj Čarls predstavio program britanske vlade dok je opstanak njenog šefa u pitanju
Nedeljnik pre 12 sati
Ironija nije promakla: danas, kada je zakonodavne planove britanske vlade predstavio ni manje ni više nego sam kralj Čarls Treći, premijer Kir Starmer se bori da ostane na vlasti uprkos rastućeg nezadovoljstva čak i unutar svoje Laburističke stranke… »
Beta pre 13 sati
Ironija nije promakla: danas, kada je zakonodavne planove britanske vlade predstavio ni manje ni više nego sam kralj Čarls Treći, premijer Kir Starmer se bori da ostane na vlasti uprkos rastućeg nezadovoljstva čak i unutar svoje Laburističke stranke… »
Serbian News Media pre 13 sati
Pravo u centar pre 13 sati
Radio sto plus pre 13 sati
Tradicionalnu pompu i raskoš povezane s državnim otvaranjem godišnjeg zasedanja Parlamenta zasenile su političke intrige, posebno sve veće spekulacije da ministar zdravstva Ves Striting planira da napusti Starmerovu vladu i pokrene kandidaturu za lidera… »
Vesti dana »
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp i Si Đinping otvaraju najopasnija pitanja današnjice, saveznici nervozni zbog jednog scenarija: Strahuje se od tajnog dogovora
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Veoma hladno jutro, tokom dana osetno toplije, a evo kada stiže kiša: Temperatura do 24°C
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 5 satijoš 4 povezane