Povezane vesti
Nadica Ademov sa decom stigla na slavlje Perućice, a u ruci torba od 140.000! Pevačica blista u plavom odelu
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nadica Ademov pojavila se na proslavi prvog rođendana ćerke kolege Ljube Perućice, gde je došla u pratnji svoje ćerkice Meline i sina Amela, između kojih je razlika svega 11 meseci. Ovaj put Nadica na slavlje nije stigla u pratnji supruga… »
Tamara Milutinović sa ćerkom na slavlju Perućice! Pevačica u haljini sa prorezom, mala Emili ukrala svu pažnju
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Tamara Milutinović pojavila se danas, 13. maja, na proslavi prvog rođendana ćerke svog kolege Ljube Perućice, a njeno pojavljivanje nije prošlo nezapaženo. Tamara je na proslavu došla u pratnji svoje ćerkice Emili, a njihovi stajlinzi odmah su… »
Ljuba Perućica i bivša voditeljka Kaća slave prvi rođendan ćerke: Pre sreće PROŠLI KROZ AGONIJU I TUMOR!
Svet & Skandal pre 14 sati
Popularni pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, bivša voditeljka Katarina Kolozeus, danas su upriličili glamuroznu proslavu povodom prvog rođendana svoje mezimice, ćerke Katje. Ponosni roditelji potrudili su se da ovaj dan bude nezaboravan, te Kaća i… »
"Odustali smo od trećeg deteta": Ljuba Perućica proslavlja ćerki prvi rođendan, restoran pretvorili u bajku (VIDEO)
Nova pre 14 sati
Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus danas proslavljaju prvi rođendan ćerki Katji u jednom poznatom beogradskom restoranu. Dekoracija i ceo ambijent restorana nalik je bajki za devojčice, te su se i roditelji tako obukli - Katarina je… »
Pevač okupio pola estrade na gala proslavi 1. rođendana sina: Pevačica povela dadilju, sve pršti od luksuza
Mondo pre 14 sati
Pevač Ljuba Perućica organizovao je gala proslavu povodom prvog rođendana i krštenja svog mlađeg sina, a u luksuzni restoran došao je veliki broj kolega. Pogledajte fotografije Ljube i njegove porodice: Među prvima pojavio se pevač Milan Dinčiić Dinča sa… »
"Preselio sam se u Grčku, misle da sam milijarder" Darko Filipović prvi put progovorio posle duže pauze: Zbog razvoda se…
Kurir pre 14 sati
Pevač Darko Filipović se dugo nije pojavljivao u javnosti, sve do danas kada je došao na proslavu 1. rođendana ćerke Ljube Perućice. On je ovom prilikom progovorio o preseljenju iz Srbije, kao i o odnosu sa bivšom suprugom, ali je otkrio i zašto se nije… »
"Preselio sam se u Grčku": Darko Filipović u javnosti nakon mnogo godina - Progovorio o razvodu, svađi sa Tanjom Savić i…
Nova pre 14 sati
Darko Filipović se večeras pojavio na proslavi prvog rođendana ćerke Ljube Perućice, a ovo je njegovo prvo pojavljivanje pred medijima posle mnogo godina. Kako je istakao, preselio se u Grčku, a pričao je i o odnosu sa bivšom suprugom, pa se dotakao i… »
Estrada na okupu: Veliki broj kolega Ljube Perućice došlo na prvi rođendan njegove ćerke Katje (foto)
Večernje novosti pre 14 sati
PEVAČ Ljuba Perućica napravio je sa suprugom Katarinom Kolozeus veliko veselje povodom prvog rođendana ćerkice, a na slavlju nimalo nisu štedeli. Foto: Novosti - Dobio sam nagradu od Boga da imam i muško i žensko dete. Danas imam razlog da plačem ceo… »
Ponosno ističe torbu od 140.000: Nadica Ademov stigla na Perućicino veselje bez prebogatog muža: "Gledam da se ne srušim…
Blic pre 15 sati
Nadica se požalila novinarima da su joj cipele neudobne i da mora paziti gde hoda. Njena ćerka je bila uplašena pred ulazak na slavlje, ali ju je Nadica ohrabrivala. Pevačica Nadica Ademov došla je na proslavu prvog rođendana ćerke kolege Ljube Perućice… »
"Preselio sam se u Grčku, misle da sam milijarder" Veliki intervju Darka Filipovića o razvodu, ćerki i odnosu sa Tanjom Savić…
Blic pre 15 sati
Naglasio je da nije biznismen i da sve što zaradi troši na putovanja, a poseduje nekretnine van Srbije. Govorio je o teškom periodu nakon razvoda, ali ističe da je sada srećan, ima nove planove i dobar odnos sa bivšom ženom. Pevač Darko Filipović posle… »
Pola estrade na slavlju kod Perućice! Pojavio se i ovaj poznati pevač, supruga ga prevarila sa drugom, sad tvrdi da su u…
Kurir pre 15 sati
Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, bivša voditeljka Katarina Kolozeus, danas su upriličili proslavu povodom prvog rođendana svoje mezimice, ćerke Katje. Ponosni roditelji potrudili su se da ovaj dan bude nezaboravan, te Kaća i Ljuba ništa nisu… »
"Ja menjam pelene" Ljuba napravio žurku za 1. rođendan ćerke pa otkrio kako se snalazi! Katarina i on saglasni: Odustali smo…
Kurir pre 15 sati
Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus danas su okupili porodicu, prijatelje i kolege kako bi zajedno proslavili prvi rođendan ćerke Katje. Na proslavi se nisu nimalo štedeli. Sve je izgledalo bajkovito, sa velikim mašnama i balonima… »
Naša pevačica povela dadilju na dečiji rođendan: Dobila od muža luks kola od 125.000 €, sad šokirala potezom
Mondo pre 15 sati
Pevačica Nadica Ademov iznenadila je sve prisutne kada se na proslavi prvog rođendana sina Ljube Perućice pojavila u pratnji dece i dadilje. Nadica je zablistala u plavom kompletu, a pored nje bila žena koja joj čuva decu. Pogledajte kako izgleda Nadica… »
Ljuba Perućica ne želi 3. dete, otkrio razlog: Napravio gala proslavu zbog rođendana sina, pa iznenadio izjavom
Mondo pre 15 sati
Pevač Ljuba Perućica danas je sa suprugom Katarinom proslavilo prvi rođendan i krštenje sina u luksuznom restoranu. Veliki broj kolega je došlo da upriliči slavlje, a pevač je pred restoranom progovorio o svojim naslednicima. Pogledajte njihove… »
Gala slavlje: Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus proslavili prvi rođendan i krštenje (foto)
Večernje novosti pre 15 sati
PEVAČ Ljuba Perućica i njegova supruga, bivša voditeljka Katarina Kolozeus, danas su upriličili proslavu povodom prvog rođendana svoje mezimice, ćerke Katje. Foto: Novosti Ponosni roditelji potrudili su se da ovaj dan bude nezaboravan, te Kaća i Ljuba… »
"Odustali smo od trećeg deteta" Perućica i Kaća progovorili o naslednicima: "Rodila sam njega i njegovu babu"
Telegraf pre 15 sati
Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus upriličili su veliko porodično veselje povodom prvog rođendana njihove ćerkice, a slavlje je proteklo u krugu najbližih uz mnogo emocija i radosti. Par je pred kamerama govorio o roditeljstvu… »
Prava bajka za 1. rođendan ćerke Ljube Perućice: Na ulazu u restoran ogromna mašna, mislili na svaki detalj (video)
Blic pre 16 sati
Dekoracije i atmosfera u restoranu bili su inspirisani bajkama, sa bogatim zelenilom, ružama i personalizovanim panoom. Gosti su dočekani na ulazu sa toplom dobrodošlicom i porodičnim fotografijama. Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, nekadašnja… »
"Odustali smo od trećeg deteta" Ljuba Perućica sa ženom Kaćom napravio žurku za 1. rođendan ćerke: "Rodila sam njega i njegovu…
Blic pre 16 sati
Ljuba je izjavio da je zahvalan što ima i sina i ćerku, ali da mu je rođendan ćerke emotivan dan. Katarina je naglasila da ćerka fizički liči na Ljubu i njegovu majku. Pevač Ljuba Perućica napravio je sa suprugom Katarinom Kolozeus veliko veselje povodom… »
"Mnogo sam želeo da imam ćerku" Ljuba Perućica pravi luks slavlje za prvi rođendan mezimice! Sve kao iz bajke, ovi kadrovi…
Kurir pre 16 sati
Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus danas imaju prelep povod za slavlje. Naime, tačno 13. maja 2025, par je dobio ćerku, a danas su tim povodom rešili da proslave Katjin prvi rođendan u jednom prestižnom beogradskom restoranu. Kako… »
Zavirite na gala slavlje Ljube Perućice: Pevač slavi 1. rođendan ćerke Katje, dekoracija kao iz bajke
Telegraf pre 17 sati
Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, bivša voditeljka Katarina Kolozeus, danas su upriličili proslavu povodom prvog rođendana svoje mezimice, ćerke Katje. Ponosni roditelji potrudili su se da ovaj dan bude nezaboravan, te Kaća i Ljuba ništa nisu… »
Vesti dana »
Analiza stručnjaka: Kakve poruke nam šalje govor tela Trampa i Sija?
Večernje novosti pre 25 minutajoš 42 povezane
Nafta Brent iznad 105 dolara, tržišta prate razgovore Trampa i Sija u Pekingu
NIN pre 20 minutajoš 17 povezanih
Nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije: Kada se očekuje nova promena vremena
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih
Teška noć za Kijev: Veliki ruski napad, urušio se deo stambene zgrade
Južne vesti pre 40 minutajoš 12 povezanih