Povezane vesti
Peter Mađar: Za mene je politika vezana za narod, njihove želje i nade
Beta pre 16 sati
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Peter Mađar izabrao Italiju kao destinaciju za prvi zvanični put
Radio 021 pre 16 sati
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati filmski stvaralac Tamaš Ivan Topolanski na Međunarodni filmski festival Rivijera u… »
N1 Info pre 16 sati
Novi premijer Mađarske Peter Mađar izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao Italiju kao… »
Serbian News Media pre 16 sati
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Radio sto plus pre 16 sati
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni (Giorgia) u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati Tamaš Ivan Topolanski, filmski stvaralac koji je verovao u njega od samog… »
Pravo u centar pre 16 sati
Vesti dana »
Šta je Tukididova zamka? Si Đinping je to prvo pomenuo Trampu kad ga je sreo
Telegraf pre 20 minutajoš 42 povezane
„Petrašinovićevi zakoni“ neće zadovoljiti kriterijume međunarodnih posmatrača
Savremena politika pre 50 minutajoš 15 povezanih
'Ovo je sjajno mesto': Tramp u Kini, sa njim i Mask, šefovi Nvidije, Epla, Blek roka
BBC News pre 36 minutajoš 17 povezanih
Danas sunčano i toplo, za vikend mogući pljuskovi: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
NIN pre 2 satajoš 16 povezanih
Teška noć za Kijev: Veliki ruski napad, urušio se deo stambene zgrade
Južne vesti pre 40 minutajoš 12 povezanih