Povezane vesti
Peter Mađar: Za mene je politika vezana za narod, njihove želje i nade
Beta pre 22 dana
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Peter Mađar izabrao Italiju kao destinaciju za prvi zvanični put
Radio 021 pre 22 dana
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati filmski stvaralac Tamaš Ivan Topolanski na Međunarodni filmski festival Rivijera u… »
N1 Info pre 22 dana
Novi premijer Mađarske Peter Mađar izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao Italiju kao… »
Serbian News Media pre 22 dana
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Radio sto plus pre 22 dana
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni (Giorgia) u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati Tamaš Ivan Topolanski, filmski stvaralac koji je verovao u njega od samog… »
Pravo u centar pre 22 dana
Vesti dana »
Fond der Lajen iz Tivta pozvala region da iskoristi zamah za proširenje EU
Beta pre 1 satjoš 98 povezanih
Naša glumica na dan kad je umro njen otac satima čekala u redu da se pokloni pojasu Presvete Bogorodice
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Moskva i Kijev razmenili po 185 ratnih zarobljenika; Putin: Rusija je spremna za mir
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
Radojević: Policija zloupotrebljena da štiti nelegalne objekte u Severnoj Mitrovici
Politika pre 21 minutajoš 23 povezane