Povezane vesti
Peter Mađar: Za mene je politika vezana za narod, njihove želje i nade
Beta 13.05.2026
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Peter Mađar izabrao Italiju kao destinaciju za prvi zvanični put
Radio 021 13.05.2026
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati filmski stvaralac Tamaš Ivan Topolanski na Međunarodni filmski festival Rivijera u… »
N1 Info 13.05.2026
Novi premijer Mađarske Peter Mađar izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao Italiju kao… »
Serbian News Media 13.05.2026
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Radio sto plus 13.05.2026
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni (Giorgia) u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati Tamaš Ivan Topolanski, filmski stvaralac koji je verovao u njega od samog… »
Pravo u centar 13.05.2026
Vesti dana »
Fudbaleri Kolumbije u osmini finala Svetskog prvenstva pobedom protiv Gane
Nedeljnik pre 14 minutajoš 49 povezanih
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih
Burna noć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao s kamiona, tri saobraćajke s lakše povređenima
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Mesi prišao čoveku koji mu je napravio pakao: "Nikad neću zaboraviti šta mi je rekao"
Mondo pre 39 minutajoš 15 povezanih