Povezane vesti
Peter Mađar: Za mene je politika vezana za narod, njihove želje i nade
Beta 13.05.2026
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Peter Mađar izabrao Italiju kao destinaciju za prvi zvanični put
Radio 021 13.05.2026
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati filmski stvaralac Tamaš Ivan Topolanski na Međunarodni filmski festival Rivijera u… »
N1 Info 13.05.2026
Novi premijer Mađarske Peter Mađar izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao Italiju kao… »
Serbian News Media 13.05.2026
Novi premijer Mađarske Peter Mađar (Magyar) izjavio je da je za njega politika vezana za narod, njihove želje, njihove nade, dodajući da to smatra demokratijom, preneo je danas švajcarski list Tribin de Ženev (La Tribune de Geneve). Mađar je izabrao… »
Radio sto plus 13.05.2026
Mađar je izabrao Italiju kao prvu stanicu na svom putovanju u inostranstvo. Pre sastanka sa premijerkom Đorđom Meloni (Giorgia) u Rimu, mađarski premijer je izabrao da ga prati Tamaš Ivan Topolanski, filmski stvaralac koji je verovao u njega od samog… »
Pravo u centar 13.05.2026
Vesti dana »
Stotine hiljada ljudi na oproštaju od Alija Hamneija u Teheranu
Pravo u centar pre 26 minutajoš 23 povezane
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
"Vračarci" mu radili o glavi, preživeo čak 11 atentata: Ko je uhapšeni vođa navijača Alibeg - "čovek je neuništiv, kao hijena" (foto, video)
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 41 minutajoš 19 povezanih
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 3 satajoš 68 povezanih