Повезане вести
"Супруга сам једног великог човека у сваком смислу" Мелина је срећу нашла у браку са имућним Британцем, а Хариса је прецртала…
Блиц пре 22 дана
Живи на Медитерану и не планира повратак у Србију, док њен син Кан живи у Србији, а ћерка Ђина гради живот у Барселони. Прстен за веридбу који јој је поклонио Џефри вреди између 120.000 и 140.000 евра и садржи дијамант од пет… »
"Ја сам супруга једног великог човека" Харисова бивша се удала за Британца, а овако је говорила о певачу: Да ми не даје…
Курир пре 22 дана
Мелина Арнолд, некада Галић, али свима познатија по презимену Џиновић, недавно се удала у Монаку за богатог Британца Џефрија Пола Алнорда Деја. Са њиховох венчања смо ексклузивно извештавали. Мелина већ неки период живи на… »
Вести дана »
"Са домаћинима овогодишњег самита" Вучић објавио фотографије са Јаковом Милатовићем и Милојком Спајићем
Блиц пре 1 сатјош 49 повезаних
Продаја НИС-а: МОЛ добио још две недеље да заврши преговоре са Гаспромњефтом
BBC News пре 1 сатјош 29 повезаних
Вучић о депортованим путницима: То нису криминалци, неко из мог окружења донео врло лошу политичку процену
Н1 Инфо пре 2 сатајош 40 повезаних
Управни одбор ПИЦ-а без консензуса о новом високом представнику, Шмит остаје у БиХ до краја јуна
Инсајдер пре 3 сатајош 30 повезаних
Немачка и Француска предлажу нови модел проширења ЕУ — постепена интеграција Западног Балкана
Спутник пре 1 сатјош 60 повезаних