Povezane vesti

"Supruga sam jednog velikog čoveka u svakom smislu" Melina je sreću našla u braku sa imućnim Britancem, a Harisa je precrtala…

"Supruga sam jednog velikog čoveka u svakom smislu" Melina je sreću našla u braku sa imućnim Britancem, a Harisa je precrtala…

Blic pre 1 dan
Živi na Mediteranu i ne planira povratak u Srbiju, dok njen sin Kan živi u Srbiji, a ćerka Đina gradi život u Barseloni. Prsten za veridbu koji joj je poklonio Džefri vredi između 120.000 i 140.000 evra i sadrži dijamant od pet karata. Modna kreatorka… »
"Ja sam supruga jednog velikog čoveka" Harisova bivša se udala za Britanca, a ovako je govorila o pevaču: Da mi ne daje…

"Ja sam supruga jednog velikog čoveka" Harisova bivša se udala za Britanca, a ovako je govorila o pevaču: Da mi ne daje…

Kurir pre 1 dan
Melina Arnold, nekada Galić, ali svima poznatija po prezimenu Džinović, nedavno se udala u Monaku za bogatog Britanca Džefrija Pola Alnorda Deja. Sa njihovoh venčanja smo ekskluzivno izveštavali. Melina već neki period živi na Mediteranu i navodno nema… »

Vesti dana »