Povezane vesti
"Krio sam od porodice da imam rak, nisam hteo da me žale" Pevač prošao kroz pakao zbog opake bolesti
Telegraf pre 4 sati
Pevač Amel Ćeman Ćemo otvoreno je govorio o jednom od najtežih perioda u svom životu, kada mu je pre nekoliko godina dijagnostikovan karcinom krajnika. Iako se suočio sa ozbiljnom dijagnozom, pevač je odlučio da svoju zdravstvenu borbu vodi daleko od… »
"Krio sam od porodice da imam rak, nisam želeo da me žale": Pevač (47) o borbi sa opakom bolešću, prošao kroz pakao
Blic pre 6 sati
Nije želeo da ga žale i bio je uveren da će pobediti bolest uz podršku prijatelja. Presudan trenutak u izlečenju bio je kada je poslušao svoju intuiciju i potražio dodatno stručno mišljenje. Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo (47) prošao je kroz pravi pakao… »
Vesti dana »
Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!
Hot sport pre 52 minutajoš 23 povezane
Vremeplov: NATO bombardovao kolonu kosovskih Albanaca, ubijeno 87 civila, više od polovine deca
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Brižit Makron negirala da je ošamarila Emanuela Makrona zbog glumice
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana