Povezane vesti
"Krio sam od porodice da imam rak, nisam hteo da me žale" Pevač prošao kroz pakao zbog opake bolesti
Telegraf 13.05.2026
Pevač Amel Ćeman Ćemo otvoreno je govorio o jednom od najtežih perioda u svom životu, kada mu je pre nekoliko godina dijagnostikovan karcinom krajnika. Iako se suočio sa ozbiljnom dijagnozom, pevač je odlučio da svoju zdravstvenu borbu vodi daleko od… »
"Krio sam od porodice da imam rak, nisam želeo da me žale": Pevač (47) o borbi sa opakom bolešću, prošao kroz pakao
Blic 13.05.2026
Nije želeo da ga žale i bio je uveren da će pobediti bolest uz podršku prijatelja. Presudan trenutak u izlečenju bio je kada je poslušao svoju intuiciju i potražio dodatno stručno mišljenje. Poznati pevač Amel Ćeman Ćemo (47) prošao je kroz pravi pakao… »
Vesti dana »
U Iranu višednevna sahrana Hameneija, novi vrhovni vođa i dalje izvan očiju javnosti
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih
Vatrometi, vrućina i politika: SAD slave 250 godina postojanja
Pravo u centar pre 1 satjoš 31 povezana
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 3 satajoš 22 povezane
Ajzak Bonga napušta Partizan, plaća 700.000 evra za prelazak u drugi klub
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 24 povezane
Sportski novinar Todić: Portugal – Hrvatska najveće razočaranje Mundijala, derbi osmine finala je Meksiko - Engleska
Insajder pre 3 satajoš 71 povezana