Povezane vesti

Neda Ukraden pred kamerama sa unucima digla glas protiv pevača koji prepevavaju tuđe pesme, pa spomenula svoj privatni biznis…

Neda Ukraden pred kamerama sa unucima digla glas protiv pevača koji prepevavaju tuđe pesme, pa spomenula svoj privatni biznis…

Blic pre 17 sati
Uporedila je prepevavanje pesama sa prisvajanjem tuđih ličnih stvari, ukazujući na uloženi trud i vreme u stvaranje hitova. Neda je otkrila da ima sopstveni biznis i dodala da svaki umetnik ulaže u nešto svoje. Poznata pevačica Neda Ukraden pojavila se u… »
"To je kao da imate skup sat i ja vam kažem dajte meni" Neda Ukraden oplela po izvođačima koji pevaju tuđe pesme! Otkrila i da…

"To je kao da imate skup sat i ja vam kažem dajte meni" Neda Ukraden oplela po izvođačima koji pevaju tuđe pesme! Otkrila i da…

Kurir pre 17 sati
Pevačica Neda Ukraden bila je jedna od poznatih koja se našla na beogradskom događaju "Majsko leto". Ona je tom prilikom razgovarala sa našim novinarima. Otkrila je šta misli o izvođačima koji prepevavaju tuđe pesme. - To je kao da imate jedan skup sat… »

Vesti dana »