Povezane vesti
Neda Ukraden pred kamerama sa unucima digla glas protiv pevača koji prepevavaju tuđe pesme, pa spomenula svoj privatni biznis…
Blic 13.05.2026
Uporedila je prepevavanje pesama sa prisvajanjem tuđih ličnih stvari, ukazujući na uloženi trud i vreme u stvaranje hitova. Neda je otkrila da ima sopstveni biznis i dodala da svaki umetnik ulaže u nešto svoje. Poznata pevačica Neda Ukraden pojavila se u… »
"To je kao da imate skup sat i ja vam kažem dajte meni" Neda Ukraden oplela po izvođačima koji pevaju tuđe pesme! Otkrila i da…
Kurir 13.05.2026
Pevačica Neda Ukraden bila je jedna od poznatih koja se našla na beogradskom događaju "Majsko leto". Ona je tom prilikom razgovarala sa našim novinarima. Otkrila je šta misli o izvođačima koji prepevavaju tuđe pesme. - To je kao da imate jedan skup sat… »
Vesti dana »
Evo kako sad izgleda kostur Svetskog prvenstva: Dva šoka "otvorila" put Francuskoj i Maroku
Mondo pre 20 minutajoš 37 povezanih
Paragvaj šokirao Nemačku i posle penal drame prošao u osminu finala!
RTV pre 5 minutajoš 40 povezanih
Srbija gori od ranog jutra: Već u 7 sati izmereno 27 stepeni u ovom gradu, subjektivni osećaj ide do 32
Mondo pre 25 minutajoš 17 povezanih
Cicipas pred duel sa Đokovićem: "Sav pritisak i stres natovarili su se na moja leđa"
Telegraf pre 40 minutajoš 20 povezanih
Zemljotres pogodio BiH: Potres od 3.6 stepeni Rihtera zatresao Sarajevo
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih