Povezane vesti
"Ja se tuširam uz muziku" Valentino se obratio Ceci, pevačica ga ostavila bez teksta! A onda je Ana Kokić otkrila šok detalj…
Blic pre 24 sata
Otkrila je anegdotu o saradnji sa Valentinom gde su pesmu i spot završili bez ličnog upoznavanja. Ceca je ispričala da je Valentinovu pesmu prvi put čula dok se tuširala, pohvalivši njegov rad kao šarmantan i hrabar. Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je… »
"Al' će da me pljuju i da me mrze sada" Ceca oštro o PZE, uputila apel: "Nikakav žiri!", brat Pelin priznao: "Ne bih se ponovo…
Blic pre 1 dan
Glavna tema bila je Stefanovo učešće na 'Pesmi za Evroviziju' i sistem takmičenja. Ceca je otvoreno rekla da bi samo glasanje publike trebalo da odlučuje o pobedniku, bez žirija. U emisiji „Ceca Show”, koja se upravo emituje na Blic televiziji, Svetlana… »
"Dosta mi je mračnih situacija" Ceca bez dlake na jeziku o Beoviziji, Ana Kokić progovorila o ćerkama: Pogledajte šta vas…
Blic pre 1 dan
Ana Kokić će podeliti iskustva o vaspitanju ćerki tinejdžerki. Ceca će otkriti zašto smatra da je Brat Pelin pravo osveženje na muzičkoj sceni. Ove srede ne propustite novu, uzbudljivu epizodu emisije "Ceca show"! Svetlana Ceca Ražnatović će ugostiti… »
Vesti dana »
Hapšenje u Zrenjaninu: Kod osumnjičenog (24) pronađena marihuana, politički bedževi i pištaljke sa natpisom "pumpaj"
Euronews pre 1 satjoš 78 povezanih
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozilo udarilo starijeg muškarca koji je blokirao raskrsnicu, okupljeni mu razlupali automobil
Blic pre 48 minutajoš 76 povezanih
Rukometaši Srbije svesni da su mogli više protiv Mađara: "Šteta zbog samo dva gola razlike"
Telegraf pre 2 satajoš 40 povezanih
Hepatitis A otkriven u zamrznutom voću iz Požege: nadležne službe pokrenule kontrole
Glas Zapadne Srbije pre 7 satijoš 27 povezanih