Povezane vesti
"Jednog dana njegova maserka pozvala me je u sobu": Amerika ćuti na jezivo javno svedočenje Epstajnovih žrtava
B92 14.05.2026
Žrtva zlostavljanja Džefrija Epstajn, Roza izjavila je tokom svog prvog javnog svedočenja na saslušanju koje su organizovale demokrate u Predstavničkom domu SAD, da ju je pokojni osuđeni seksualni prestupnik zlostavljao dok je bio u kućnom pritvoru… »
Žrtva Džefrija Epstina: Zlostavljao me je dok je bio u kućnom pritvoru
Euronews 14.05.2026
Žrtva zlostavljanja Džefrija Epstina, Roza izjavila je tokom svog prvog javnog svedočenja na saslušanju koje su organizovale demokrate u Predstavničkom domu SAD, da ju je pokojni osuđeni seksualni prestupnik zlostavljao dok je bio u kućnom pritvoru zbog… »
Žrtva Džefrija Epstina: Zlostavljao me je dok je bio u kućnom pritvoru
Politika 14.05.2026
Tri godine bila izložena konstantnom silovanju. Žrtva zlostavljanja Džefrija Epstina, Roza izjavila je tokom svog prvog javnog svedočenja na saslušanju koje su organizovale demokrate u Predstavničkom domu SAD, da ju je pokojni osuđeni seksualni… »
Vesti dana »
Tačno ovog dana se vraća leto?! Stigla je jesen, Srbija se od jutros smrzava, ali na pomolu je novi obrt: Toplotna kupola će ponovo okovati Evropu!
Blic pre 8 minutajoš 13 povezanih
Tri sata razgovora SAD i Irana u Njujorku; stupaju na snagu američke sankcije iranskim avio-kompanijama
RTS pre 8 minutajoš 3 povezane
Tramp u govoru u UN pretio da će 'zbrisati' Iran, Kubanci napustili salu
BBC News pre 3 minutajoš 4 povezane
Udar na Kijev, pogođene benzinske pumpe, gore skladišta; Zelenski: Rusija sprema novi masovni napad
RTS pre 3 minutajoš 3 povezane
Razgovor Vučića i Kalas: O Mladiću, Kosovu i studentima-silovateljima
Vreme pre 18 minutajoš 7 povezanih