Повезане вести
"Једног дана његова масерка позвала ме је у собу": Америка ћути на језиво јавно сведочење Епстајнових жртава
Б92 14.05.2026
Жртва злостављања Џефрија Епстајн, Роза изјавила је током свог првог јавног сведочења на саслушању које су организовале демократе у Представничком дому САД, да ју је покојни осуђени сексуални преступник злостављао док је… »
Жртва Џефрија Епстина: Злостављао ме је док је био у кућном притвору
Еуроневс 14.05.2026
Жртва злостављања Џефрија Епстина, Роза изјавила је током свог првог јавног сведочења на саслушању које су организовале демократе у Представничком дому САД, да ју је покојни осуђени сексуални преступник злостављао док је… »
Жртва Џефрија Епстина: Злостављао ме је док је био у кућном притвору
Политика 14.05.2026
Три године била изложена константном силовању. Жртва злостављања Џефрија Епстина, Роза изјавила је током свог првог јавног сведочења на саслушању које су организовале демократе у Представничком дому САД, да ју је покојни… »
Вести дана »
(Фото, видео) Овако изгледа борба с пожарима у Србији "Блацк Хавк" и "Иљушин" само данас избацили скоро 230 тона воде, а овај српски брод имао је највећу улогу у гашењу
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Пожари у Србији: Наставак тешке борбе и долазак међународних хеликоптера
Наслови.аи пре 3 сатајош 112 повезане
Ко је председник општине Ивањица, који је извиждан на отварању режимске Нушићијаде?
Озон пресс пре 10 сатијош 8 повезаних
САД увеле царине од 50 одсто на канадску робу, Отава најављује реципрочне мере
Наслови.аи пре 2 сатајош 26 повезаних