Повезане вести

"Идиоти, кладите се против мене": Американац каже да Ђоковић тражи варницу за Ролан Гарос

"Идиоти, кладите се против мене": Американац каже да Ђоковић тражи варницу за Ролан Гарос

Мондо 14.05.2026
Некадашњи гренд слем шампион Енди Родик не сме да се клади против најбољег тенисера у историји Новака Ђоковића на предстојећем Ролан Гаросу. Иако је српски ас доживео неочекиван пораз на старту Мастерса у Риму, Американац се не… »
Родик упозорио све пред Ролан Гарос: "Никада више нећу ићи против Новака"

Родик упозорио све пред Ролан Гарос: "Никада више нећу ићи против Новака"

Б92 14.05.2026
Енди Родик сматра да би сви који отписују Новака Ђоковића пред Ролан Гарос могли озбиљно да погреше. Српски тенисер ове сезоне није блистао, а на шљаци је одиграо само један меч и изгубио од Дина Прижмића у Риму. После тога… »
Он, ако освоји Ролан Гарос...

Он, ако освоји Ролан Гарос...

Телеграф 14.05.2026
Стојим већ од краја 2023. године при ставу да је сваки званични меч Новака Ђоковића благодет за очи тениски сладокусаца. Он је своје обавио, са круном сео на трон и понекад, када му се прохте, сиђе међу рају да је одушеви својим… »
Некада први рекет света објашњава зашто Ђоковић нема шансе против Синера на Ролан Гаросу

Некада први рекет света објашњава зашто Ђоковић нема шансе против Синера на Ролан Гаросу

Данас 14.05.2026
Некада најбољи тенисер света Енди Родик, уверен је да је Јаник Синер далеко испред свих. Бивши број 1 и шампион Ју-Ес опена је упоредио могућости Италијана који ове године игра фантастично и Новака Ђоковића. – Мислим да су шансе… »
„Ако Новак победи Јаника на РГ, биће већа сензација него на АО“

„Ако Новак победи Јаника на РГ, биће већа сензација него на АО“

Спорт клуб 14.05.2026
Иако је до Ролан Гароса остало још десетак дана, иако се још игра мастерс у Риму, процене о шансама за Куп мускетара већ су почеле. Енди Родик, бивши број 1 и шампион Ју-Ес опена, уверен је да Јаник Синер далеко испред свих… »

Вести дана »